CÉGINFORMÁCIÓ
Fenyõbútor magas minõségben
ÜDVÖZÖLJÜK A SÜNDY BT. WEBOLDALÁN !


Kérjük, engedje meg, hogy néhány szóval bemutassuk cégünket és tevékenységünket.

Társaságunk 2003-ban alakult. A kezdeti más jellegû tevékenységünk folyamatosan átstruktúrálódott és kiváló külföldi (fõként németországi) kapcsolatainkra építve, 2006-tól kezdõdõen foglalkozunk import, új bútorok forgalmazásával. Több cég magyarországi kereskedelmi képviseletét is ellátjuk.

Széles termékkínálatunkban igen nagy részt tesznek ki a fenyõ-, és fabútorok. Választékunkban emellett mindig megtalálhatók bútorlapból készített minõségi gyerekszobák, hálószobák, ruhásszekrények és ezek kiegészítõi, valamint tálalók, étkezõk és minden egyéb lakberendezési termék, melyek segítségével otthonát szebbé varázsolhatja.

Fenyõbútor választékunkról

Skandináv fenyõbútor termékeink borovi fenyõbõl készülnek, amely fafajta a zord északi viszonyok között él, szívós, tömör szerkezetû, ezért strapabíró és rendkívül szép, melegséget sugárzó, tartós bútorok készülnek belõle. Az északi fenyõk a skandinávokra jellemzõ gondossággal, odafigyeléssel kerülnek kitermelésre és feldolgozásra, hogy a belõlük készített fenyõbútor aztán hosszú évtizedeken át lakásunk dísze lehessen.

A fenyõbútor felületkezelése (lakkozott, bio olajos) az esztétikum és hosszú élettartam mellett egészséges életteret is biztosít otthonában.

Egyéb bútorainkról

A fenyõbútorok mellett szintén kedvezõ feltételekkel kínálunk bútorlapos kivitelû és MDF vákuumfóliás bútorokat és kiegészítõket.

Bútoraink (néhány kivételtõl eltekintve) lapra szerelten kerülnek forgalomba, aminek köszönhetõen jelentõsen csökkennek a szállítási és raktározási költségek. A jó minõségû alapanyagnak és szerelvényeknek köszönhetõen a fenyõbútorok és egyéb bútoraink akárhányszor össze- és szétszerelhetõek, így a többszöri költözés sem probléma.
Gyõzõdjön meg róla személyesen, hogy fenyõ-, és bútorlapos bútoraink anyagvastagsága és az alkalmazott bútorvasalatok minõsége egyedülállóan magasfokú stabilitást biztosít termékeinknek.

A kartonok tartalmazzák az egyértelmû és részletes összeszerelési rajzot is, így a megvásárolt termék összeszerelése nemcsak egyszerû, hanem bizonyos mértékû szórakozást is jelent.

A fentiek mellett tekintse meg kiegészítõ kisbútor és szezonális jellegû kerti bútor választékunkat is.

Weblapunkon minden lényeges információt megtalál, valamint személyesen is készséggel állunk rendelkezésére szaküzletünkben (Tamási városban) és kereskedelmi partnereinknél.

Kellemes idõtöltést kívánunk weboldalunkon! Reméljük, hamarosan Önt is vevõink között üdvözölhetjük.

Horváth Gábor és Horváth István
SÜNDY BÚTOR

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna