AKCIÓS BÚTOROK
BERGEN tömör fenyő 2 ajtós szekrény
Régi ár: 155 880 Ft
Akciós ár: 129 900 Ft
Méret: 97*184*57

Több információ a BERGEN tömör fenyő 2 ajtós szekrény termékünkről »
CHARLY relax fotel
Régi ár: 74 160 Ft
Akciós ár: 59 900 Ft
Méret: 76*87/96*61/92

Több információ a CHARLY relax fotel termékünkről »
GIULIA franciaágy 180*200 cm
Régi ár: 150 000 Ft
Akciós ár: 50 000 Ft
Méret: 180*200 cm

Több információ a GIULIA franciaágy 180*200 cm termékünkről »
LAVAL bőr ágy 180*200 cm
Régi ár: 270 000 Ft
Akciós ár: 100 000 Ft
Méret: 240*91*260 cm

Több információ a LAVAL bőr ágy 180*200 cm termékünkről »
LOCRI nyugágy
Régi ár: 30 990 Ft
Akciós ár: 11 000 Ft
Méret: 52*77-96*74-93

Több információ a LOCRI nyugágy termékünkről »
NANTES ledes ágy 160*200 cm
Régi ár: 326 690 Ft
Akciós ár: 110 000 Ft
Méret: 188*97*237 cm

Több információ a NANTES ledes ágy 160*200 cm termékünkről »
OSLO bőr sarokkanapé
Régi ár: 684 790 Ft
Akciós ár: 220 000 Ft
Méret: 270*64*151 cm

Több információ a OSLO bőr sarokkanapé termékünkről »
OTRA 3 személyes kanapé
Régi ár: 195 390 Ft
Akciós ár: 85 000 Ft
Méret: 195*76*84 cm

Több információ a OTRA 3 személyes kanapé termékünkről »
OTRA nappali szett
Régi ár: 338 990 Ft
Akciós ár: 144 000 Ft
Méret: több méret

Több információ a OTRA nappali szett termékünkről »
PANCOLE alu kerti asztal
Régi ár: 280 000 Ft
Akciós ár: 70 000 Ft
Méret: 100*170/250 cm

Több információ a PANCOLE alu kerti asztal termékünkről »
SKIEN 3 személyes bársonykanapé
Régi ár: 323 190 Ft
Akciós ár: 90 000 Ft
Méret: 200*91*83 cm

Több információ a SKIEN 3 személyes bársonykanapé termékünkről »
TUNICA puff
Régi ár: 14 390 Ft
Akciós ár: 6 000 Ft
Méret: 35*30*35 cm

Több információ a TUNICA puff termékünkről »
WINSTON étkezőasztal 70*120 cm
Régi ár: 55 000 Ft
Akciós ár: 20 000 Ft
Méret: 70*120 cm

Több információ a WINSTON étkezőasztal 70*120 cm termékünkről »
További oldalak » [1]

Bútor akció: olcsóbb termékek nappaliba, hálóba

Bútor akció, bútor rendelés

A bútor akciónkat nem érdemes kihagyni, ha új bútorokhoz potom áron szeretne hozzájutni. Itt az alkalom egy kis otthonfrissítésre.

A bútorokkal hosszú távra tervez a vásárló, ezért a legtöbben az értékkel, minőséggel rendelkező darabokat részesítik előnyben. A bútorokat be lehet szerezni használtan vagy új termékeket is választhatnak, akik nem sajnálják a kifizetett, magasabb összeget a kanapéért vagy szekrényért.

Ne hagyja ki az aktuális bútor akciónkat és rendeljen használt bútor áron új ágyat a hálószobába vagy szerezze be  a régóta áhított relax fotelt a nappaliba, mindezt az eredeti árhoz képest óriási árengedménnyel!

Akció nappali és hálószoba bútorokra

A használt bútorokkal járó rizikót nem kell vállalnia, nem kell megelégednie egy kopottas, ismeretlen helyről érkező és értékét vesztett ruhásszekrénnyel vagy fotellel. Az akciós árak ugyanazt a minőséget takarják, mint ami az eredeti áron kapható termékekre jellemző. A bútor ugyanaz, csak az  ára kezdett zuhanórepülésbe. Most kihasználhatja a páratlan lehetőséget és a több százezer forintos, valódi bőr kárpittal bevont, elegáns ülőgarnitúrát, az OSLO bőr sarokkanapét töredék áron tudja megszerezni a nappaliba!

Miért spórolna további, hosszú hónapokig, amikor csak az aktuális akciónkat kell elcsípnie és akár jelentős összeget is meg tud takarítani egyetlen bútor megvásárlásával! A bútor áruházunkban nem csak akkor érdemes nézelődni, ha éppen új ágyat vagy puffot keres az otthonába. Legyen naprakész, kövesse az akciókat és olyan termékhez is hozzájuthat, amiről talán fogalma sem volt, mekkora szüksége van rá! Vétek otthagyni egy csodás, új és stílusos bársonykanapét vagy fából készült ágyat, aminek az eredeti értéke egyébként nagyon magas.

A bútor áruházunkban megtalálja mindazt a terméket, amivel megújíthatja, otthonosabbá, stílusosabbá teheti az ingatlanát. Intézze kényelmesen a bútorvásárlást, nézelődjön az elérhető termékeinket tartalmazó weboldalon, mint egy online bemutatóteremben és a rendelést követően már csak a kiszállításra kell várnia!


Bútor akció! Rendezze be otthonát új, kedvezőbb árú bútorokkal!

Bútor akció, bútor rendelés

Az aktuális bútor akciónk kiváló lehetőség a nappali költséghatékony berendezésére. A régi bútor helyett új, megfizethető modellek kerülnek a nappaliba.

Az új bútorokat teljes áron megvásárolni nem jelent éppen spórolást egy háztartásban sem. A bútorok vásárlásánál is érdemes azt az elvet követni, hogy ne ár alapján válasszon a vevő. A minőséget a bútorokra vonatkozóan is meg kell fizetni, különben azzal kell szembesülnie a vásárlónak, hogy szinte ablakon kidobott pénz volt az új bútor ára.

Akció és minőség egy helyen

A bútor áruházunkban olyan termékeket forgalmazunk, amik a magas színvonalat képviselik. Ez azt jelenti, hogy alapvetően nem a rövidebb élettartalommal bíró, sérülékenyebb, lapraszerelt bútorokat kínáljuk. A termékválasztékunkat nagyobb részt tömörfa bútorok képezik, amiket valódi fenyőből készítenek. A tömörfa bútor jellemzője a nagy stabilitás, valamint a hosszabb élettartam.

Egy fenyő bútornak magasabb az értéke, mint egy kevésbé finom kidolgozású és kevésbé stabil, lapraszerelt bútornak. A bútor akciónkban talál két ajtós szekrényt, amit az eredeti ártól jóval kedvezőbb áron tud megvásárolni. A szekrény mellett többféle ülőbútor is szerepel a leértékelt bútorok között. Kanapét szeretne rendelni vagy egy új puff jól mutatna a dohányzóasztal mellett a nappaliban? A relax fotel egyenesen kötelező darab minden nappaliban. Itt a lehetőség, hogy spóroljon egy kicsit a lakberendezés költségein, ugyanakkor ne kelljen lemondania a minőségről sem!

Az ülőgarnitúra legyen ugyanolyan stílusos vagy még szebb, mint a jelenlegi, ami a nappaliban áll, de nem kell, hogy feltétlenül drágább is legyen. Ezt a  lehetőséget kínáljuk most a bútor akciónk keretében.

A bútor kereskedésünkből most még inkább megéri a bútor rendelést elintézni, ha nem szeretne lecsúszni az aktuális legjobb ajánlatainkról. Szívesen látjuk a bútor akció iránt érdeklődőket az online bemutatótermünkben. A bútor rendeléssel kapcsolatos kérdésekről egyeztessen a kollégáinkkal a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!


Akciós bútorok! Ne menjen el ajánlataink mellett!

akciós bútorok

Az akciós bútorok között érdemes szétnézni, ha jelentős árengedménnyel szeretne új bútort vásárolni! A megrendelt bútort hamarosan át tudja venni a futárunktól!

A bútor áruházunk online bemutató termében meg tudják nézni a termékeinket az érdeklődők. A honlapon kategóriákra bontottuk a bútorokat az alapján, hogy milyen helyiség berendezéséhez tartoznak. Nappali, hálószoba, a konyha, az előszoba és a terasz bútorait is megtalálja a virtuális termék kínálatunkban. A termék választékunk rendszeresen kiegészül egy olyan kategóriával is, amibe az akciós bútorokat soroljuk.

Az akciós bútorok között bármilyen bútor, kiegészítő szerepelhet, attól függően, hogy mi az, amit érint a kedvezmény. Ennek alapján érdemes rendszeresen nyomon követni, hogy milyen akciós bútorok találhatóak meg a virtuális bemutató termünkben. Sosem tudhatja, hogy éppen nem egy olyan terméket érint e az akció, amire éppen szüksége van. Egy bútor még korábban nagyon megtetszett Önnek, de az árát túl magasnak találta? Nem akarta beérni egy olcsóbb változattal vagy csak nem talált olyan bútort, ami ugyanannyira tetszett, mint ez a bútor? Ha szerencséje van, akkor fél áron Öné lehet a korábban kiszemelt bútor!

Nézze meg, hogy mit kínálunk az akciós bútorok között, mert lehet, hogy pont itt találja meg az új hálószoba bútort vagy tálalót, ifjúsági íróasztalt vagy előszoba bútort, amit eddig tervezett az otthonába! Az aktuális akciós bútor ajánlatunk a weboldalon elérhető. A tömör fenyőfából készült, rusztikus stílusú bútorokat több termék is képviseli. Cipős szekrény, tálaló vagy kenyér tároló most az eredeti árnak a töredékéért elvihető. Ha valami nagyobb, komolyabb bútorra van szüksége, mint egy szép bőr kanapé vagy komplett hálószoba bútor, most azt is talál az akciós bútorok között, szintén fantasztikus áron. Egy olyan egyedi kiegészítőt, mint amilyen a Buny függőszék már csak azért sem szabad itt hagyni, mert annyira különleges és az árnak több, mint felét meg tudja spórolni vele! Az akciós bútorok között mindig vannak kihagyhatatlan ajánlatok!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek