CÉGINFORMÁCIÓ

ÜDVÖZÖLJÜK A SÜNDY BT. WEBOLDALÁN !

Kérjük, engedje meg, hogy néhány szóval bemutassuk cégünket és tevékenységünket.

Társaságunk 2003-ban alakult. A kezdeti más jellegû tevékenységünk folyamatosan átstruktúrálódott és kiváló külföldi (fõként németországi) kapcsolatainkra építve, 2006-tól kezdõdõen foglalkozunk import, új bútorok forgalmazásával. Több cég magyarországi kereskedelmi képviseletét is ellátjuk.

Széles termékkínálatunkban szerepelnek fenyõ-, és tömörfa bútorok valamint megtalálhatók bútorlapból, MDF alapanyagból készített minõségi gyerekszobák, hálószobák, ruhásszekrények és ezek kiegészítõi. Vásárolhat továbbá nálunk tálalókat, étkezõket és egyéb lakberendezési termékeket, melyek segítségével otthonát szebbé varázsolhatja.

Fenyõbútor választékunkról

Skandináv fenyõbútor termékeink borovi fenyõbõl készülnek, amely fafajta a zord északi viszonyok között él, szívós, tömör szerkezetû, ezért strapabíró és rendkívül szép, melegséget sugárzó, tartós bútorok készülnek belõle. Az északi fenyõk a skandinávokra jellemzõ gondossággal, odafigyeléssel kerülnek kitermelésre és feldolgozásra, hogy a belõlük készített fenyõbútor aztán hosszú évtizedeken át lakásunk dísze lehessen.

A fenyõbútor felületkezelése (lakkozott, bio olajos) az esztétikum és hosszú élettartam mellett egészséges életteret is biztosít otthonában.

Egyéb bútorainkról

A fenyõbútorok mellett szintén kedvezõ feltételekkel kínálunk bútorlapos kivitelû és MDF vákuumfóliás bútorokat és kiegészítõket.

Bútoraink (néhány kivételtõl eltekintve) lapra szerelten kerülnek forgalomba, aminek köszönhetõen jelentõsen csökkennek a szállítási és raktározási költségek. A jó minõségû alapanyagnak és szerelvényeknek köszönhetõen a fenyõbútorok és egyéb bútoraink akárhányszor össze- és szétszerelhetõek, így a többszöri költözés sem probléma.
Gyõzõdjön meg róla személyesen, hogy fenyõ-, és bútorlapos bútoraink anyagvastagsága és az alkalmazott bútorvasalatok minõsége egyedülállóan magasfokú stabilitást biztosít termékeinknek.

A kartonok tartalmazzák az egyértelmû és részletes összeszerelési rajzot is, így a megvásárolt termék összeszerelése nemcsak egyszerû, hanem bizonyos mértékû szórakozást is jelent.

A fentiek mellett tekintse meg kiegészítõ kisbútor és szezonális jellegû kerti bútor választékunkat is.

Weblapunkon minden lényeges információt megtalál.

Kellemes idõtöltést kívánunk weboldalunkon! Reméljük, hamarosan Önt is vevõink között üdvözölhetjük.

Horváth Gábor és Horváth István
SÜNDY BÚTOR

 

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek