<>
   
SZOLGÁLTATÁSAINK

ÁRUKISZÁLLÍTÁS Postai szállítással vagy egyedi esetben Futárszolgálattal történik.

Ennek értéke minden esetben függ a termék súlyától, a csomagok darabszámától és terjedelmétől.

A szállításra vonatkozó konkrét ajánlatot, csak a rendelés ismeretében tudunk adni.

Bútor rendelés szállítással: Ön megrendeli, mi kivisszük

bútor rendelés szállítássalbútor rendelés szállítással minden vásárlónknak megéri. A szolgáltatásunk az online bútor vásárlást egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi.

A bútorboltokban mindenki szeret nézelődni, mert sok szép dohányzóasztal, ágy, szekrény, konyhabútor sorakozik a bemutató termekben. Ugyanilyen élményben van része akkor is, ha egy bútor webáruházban nézelődik. Az online bútor vásárlásnak megvannak az előnyei. A bútor rendelés szállítással együtt történik, ami azt jeleni, hogy nem kell külön megszerveznie a szállítást a vásárlónak. Ma már minden, valamirevaló bútor áruház biztosít az ügyfeleinek kiszállítást. Mi is jól tudjuk, hogy a komplett szolgáltatások sokkal vonzóbbak és a vásárlók is szívesebben mennek olyan üzletbe, ahol a legkevesebb szervezést igényli a vásárlás.

A bútor rendelés szállítással minden vásárlónak segít abban, hogy a bútor beszerzésére csak annyi időt kelljen szánnia, amennyi néhány kattintáshoz kell. Az online boltunkban a teljes árukészletről találnak az érdeklődők leírást és fotókat, de az árak is szerepelnek a termékek mellett. A bútor méretei, alapanyaga, funkciója és a színe, a súlya és az elérhető változatok is szerepelnek a honlapon. A leírásban feltüntettük, hogy az egyes bútorokra mennyi a várható kiszállítási idő. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a bútor rendelés szállítással együtt több hetet is jelenthet, átlagosan 4-5 hét a kiszállítási idő. Az árakról tudunk készíteni ajánlatot, egyébként a postai, illetve a futárszolgálat által megjelölt díjak érvényesek a csomag súlya, nagysága és a darabszáma alapján. Minden kiszállított bútor épségben érkezik meg a vásárló által megadott kiszállítási címre.

bútor rendelés szállítással éri meg igazán. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új bútorra van szüksége! A bútor rendelést szállítással bonyolítsa le olyan egyszerűen, amilyen egyszerűen csak lehet! Mi mindenben a rendelkezésére állunk, Önnek csak ki kell választani az új bútort a mi webshopunk kínálatából. A részletekről csak érdeklődjön a weboldalunkon megadott elérhetőségeken!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek