SZOLGÁLTATÁSAINK

ÁRUKISZÁLLÍTÁS Postai szállítással vagy egyedi esetben Futárszolgálattal történik.

Ennek értéke minden esetben függ a termék súlyától, a csomagok darabszámától és terjedelmétől.

A szállításra vonatkozó konkrét ajánlatot, csak a rendelés ismeretében tudunk adni.

Új dohányzó asztal a nappaliba a bútor webáruházunkból

bútor webáruházA bútor webáruházunkban a nappali berendezéséhez minden kiegészítőt megtalál a szekrénytől a fotelen át a dohányzóasztalig.

Egy nappali az otthon központi szobája, olyan tér, ahol mindenki összegyűlik és a pihenésre, beszélgetésre tud időt szánni. A nappaliban ültetik le a vendégeket, itt kap helyet az olyan hobbi tevékenység is, mint az olvasás, filmezés és hasonlók.

A nappaliban gyakran a kanapé kapja a főszerepet, mert kényelmes, mutatós bútor és a szoba funkciójához nagyszerűen illik. A kanapé gyakran nem önmagában áll a fal mellett vagy a szoba közepén, hanem több bútor társaságában. A kanapét szokás kiegészíteni fotelekkel és dohányzóasztallal is, hogy teljes legyen a összkép.

Milyen dohányzóasztal illik a nappaliba?

A dohányzóasztal meghatározó berendezési elem, ezért fontos figyelmet szentelni a tulajdonságainak. Mielőtt döntene, vizsgálja meg, hogy méret, magasság, forma, szín és alapanyag szempontjából milyen asztalka illik leginkább a nappaliba!

A külseje még nem minden, mert a bútor funkciója sem mellékes. A dohányzóasztal sok nappaliban csak dekorációs kiegészítő, de vannak, akik pakolnak is rá vagy éppen bele. A fiókos változatokba el lehet rejteni régi újságokat, kisebb tárgyakat, a lapját pedig tele lehet rakni dekoratív kiegészítőkkel.

A natúr színű, fából készült és fiókokkal ellátott asztalka nem túl kényes, amellett, hogy barátságos, illik a legtöbb stílusú otthonba. A kanapé mellett ez a másik fókuszpont, ezért lényeges, hogy milyen tulajdonságai vannak.

A téglalap forma az L, U és kisebb méretű ülőgarnitúrákhoz egyaránt jól párosítható. Arra minden kanapé esetében ügyeljen, hogy a dohányzóasztal és az ülőgarnitúra magassága egy szintben legyen. Kényelmesebb így a kávé után nyúlni és a bútorok is jobban harmonizálnak egymással. Az asztalka hosszára a mértékletesség szabálya vonatkozik, ne legyen nagyobb mint  a kanapé, ideális, ha fele akkora méretű. Nagy méretű kanapéhoz két, hasonló asztal is kreatív ötlet.

A lényeg tehát a harmónia, az arányok és az igények összehangolása.

Bútor webáruházunkkal elfelejtheti a cipekedést

bútor webáruházSzeretne kényelmesen, egyszerűen bútort vásárolni? Online üzletünk ideális választás lesz Önnek, ahol számos igényes termék közül válogathat!

A bútorvásárlás egyik legnehezebb része az, hogy az ember hazaszállítsa a kiválasztott berendezést. A vásárlás után még le kell szervezni az adott áruházzal a folyamatot, vagy pedig a vevő kénytelen egyedül megoldani a helyzetet.

Ez rengeteg időt, energiát felemészthet, arról nem beszélve, hogy maga a bútorok közötti válogatás, vásárlás is igen fárasztó tud lenni. Gyakran kell kompromisszumot kötni a tömeggel, hosszú sorokkal, várakozással, amik pedig stresszt is kiválthatnak. Mindezek után nem csoda, ha egyesek már előre aggódnak akkor, mikor útnak indulnak az új bútoraikért.

Bútor webáruházunkkal a vásárlás kényelmesebb formáját tapasztalhatja meg

Érdemes megtekintenie az online üzletünket, ahol végre a bútorvásárlás nem lehet megterhelő. Otthonról, kényelmesen felfedezheti a kínálatunkat, ezzel pedig rengeteg időt, energiát takaríthat meg. Nagy előnye az internetes vásárlásnak az, hogy el lehet felejteni a hosszú várakozást, tömegeket, nyugodtan nézelődhet, válogathat, így kellő ideje lesz átgondolni azt, hogy pontosan melyik bútorokra is van szüksége.

Mivel nyugodtabb körülmények között vásárolhat, ez mindenképp pozitív hatást fog gyakorolni a döntéseire. Nem kerülhet véletlenül sem olyan termék a kosárba, ami nem felel meg teljesen az elképzeléseinek.

A vásárlással együtt jár a szállítás is

Az online rendelésnél már könnyedén el is tudja intézni a házhozszállítást, így Önnek nem kell hosszasan szervezkednie azért, hogy megérkezhessen a berendezése. Nem kell cipekedni, kapkodni, a bútor webáruházunk valóban a vevőkért van!

Tapasztalja meg az előnyöket, válassza az egyszerűbb utat, online üzletünkkel akár az egész otthonát is berendezheti. Minőségi, változatos kínálattal várjuk a vevőket.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Bútor rendelés szállítással: Ön megrendeli, mi kivisszük

bútor rendelés szállítássalbútor rendelés szállítással minden vásárlónknak megéri. A szolgáltatásunk az online bútor vásárlást egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi.

A bútorboltokban mindenki szeret nézelődni, mert sok szép dohányzóasztal, ágy, szekrény, konyhabútor sorakozik a bemutató termekben. Ugyanilyen élményben van része akkor is, ha egy bútor webáruházban nézelődik. Az online bútor vásárlásnak megvannak az előnyei. A bútor rendelés szállítással együtt történik, ami azt jeleni, hogy nem kell külön megszerveznie a szállítást a vásárlónak. Ma már minden, valamirevaló bútor áruház biztosít az ügyfeleinek kiszállítást. Mi is jól tudjuk, hogy a komplett szolgáltatások sokkal vonzóbbak és a vásárlók is szívesebben mennek olyan üzletbe, ahol a legkevesebb szervezést igényli a vásárlás.

A bútor rendelés szállítással minden vásárlónak segít abban, hogy a bútor beszerzésére csak annyi időt kelljen szánnia, amennyi néhány kattintáshoz kell. Az online boltunkban a teljes árukészletről találnak az érdeklődők leírást és fotókat, de az árak is szerepelnek a termékek mellett. A bútor méretei, alapanyaga, funkciója és a színe, a súlya és az elérhető változatok is szerepelnek a honlapon. A leírásban feltüntettük, hogy az egyes bútorokra mennyi a várható kiszállítási idő. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a bútor rendelés szállítással együtt több hetet is jelenthet, átlagosan 4-5 hét a kiszállítási idő. Az árakról tudunk készíteni ajánlatot, egyébként a postai, illetve a futárszolgálat által megjelölt díjak érvényesek a csomag súlya, nagysága és a darabszáma alapján. Minden kiszállított bútor épségben érkezik meg a vásárló által megadott kiszállítási címre.

bútor rendelés szállítással éri meg igazán. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új bútorra van szüksége! A bútor rendelést szállítással bonyolítsa le olyan egyszerűen, amilyen egyszerűen csak lehet! Mi mindenben a rendelkezésére állunk, Önnek csak ki kell választani az új bútort a mi webshopunk kínálatából. A részletekről csak érdeklődjön a weboldalunkon megadott elérhetőségeken!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek