Bababútor (3 termék)

Bababútor

Kiválasztás és elrendezés: tanácsok a babaszoba bútorhoz

bababútorok

A kis újszülött babaszobáját minden szülő nagy gonddal rendezi be, válogatja hozzá a babaszoba bútorokat. Azoknak szeretnénk egy kis összefoglalóval segíteni, akik most először fognak bele egy ilyen feladatba. A babaszoba bútorok között alapvető darabnak számít a kiságy, amit a pelenkázó egészít ki, illetve pár tároló szekrény a kis ruhácskáknak, játékoknak és babaápoló holmiknak. Minden berendezést aszerint kell kiválasztani, hogy mennyire biztonságos és tartós, csak ezután jöhetnek az esztétikai szempontok. Egy igazi, minőségi babaszoba bútor természetes alapanyagból készül, speciálisan úgy tervezik, hogy ne legyenek rajta veszélyes sarkok, élek, nem borul el egykönnyen, és nem csípi oda a kis ujjacskákat.

A babaszoba bútorokat természetesen el is kell helyezni a kicsi szobájában. A cél az, hogy kényelmes, biztonságos, pihentető legyen mind a baba, mind az anyuka, apuka számára egy ilyen térben tartózkodni. Érdemes a kiságyat központi helyre állítani, ezután jöhet a többi babaszoba bútor. A kiságy ne kerüljön közvetlenül az ablak mellé, mert a kicsi szeme még érzékeny az állandó napfényre, de később, amikor már mászik, szintén veszélyes ez az elhelyezés. A többi babaszoba bútort távolabb helyezzük el az ágytól, hogy azokra ne tudjon átmászni a növekvő baba, illetve ne állítsuk őket forró radiátor, éles sarkok közelébe.

Kezdje az alapoknál, és válogasson minőségi babaszoba bútoraink között!


Komplett babaszoba bútorok többféle színösszeállításban, valamint önálló bababútorok, akár fenyőből, többféle felületkezeléssel.

Nyugalom, biztonság, praktikusság. A kicsik számára megfelelő környezet kialakítása, a funkcionálisan átgondolt tervezésű és esztétikus babaszoba bútorok egyaránt fontosak a baba biztonsága és kényelme, valamint a szülők nyugalma érdekében. Maximálisan szeretnénk igazodni az igényekhez, így a választékunkban szereplő babaszoba bútorok tetszőleges méretekben és elemválasztékban rendelhetők.

Az itt látható babaszoba bútorok kiváló minőségű alapanyagokból és szerelvényekből készültek, divatos és igényes kialakítással.

CARIBA babaszoba
CARIBA babaszoba

 

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt babaszoba.
A babaágy átalakítható gyerekággyá.

A terméket szerelni kell.Több információ a CARIBA babaszoba termékünkről »
 
CINDY babaszoba
CINDY babaszoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes babaszoba.
Kimondottan lányoknak!
Átalakítható ifjúsági szobává.

A terméket szerelni kell.

 

 

 Több információ a CINDY babaszoba termékünkről »
 
FILOU baba-, és gyerekszoba
FILOU baba-, és gyerekszoba

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt baba-, és gyerekszoba.
A kétféle szín összeállítás miatt, mind lányoknak, mind fiúknak ajánlható.
A babaágy átalakítható gyerekággyá.

A terméket szerelni kell.

Több információ a FILOU baba-, és gyerekszoba termékünkről »
 
 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek