Bababútor (3 termék)

Bababútor

Kiválasztás és elrendezés: tanácsok a babaszoba bútorhoz

bababútorok

A kis újszülött babaszobáját minden szülő nagy gonddal rendezi be, válogatja hozzá a babaszoba bútorokat. Azoknak szeretnénk egy kis összefoglalóval segíteni, akik most először fognak bele egy ilyen feladatba. A babaszoba bútorok között alapvető darabnak számít a kiságy, amit a pelenkázó egészít ki, illetve pár tároló szekrény a kis ruhácskáknak, játékoknak és babaápoló holmiknak. Minden berendezést aszerint kell kiválasztani, hogy mennyire biztonságos és tartós, csak ezután jöhetnek az esztétikai szempontok. Egy igazi, minőségi babaszoba bútor természetes alapanyagból készül, speciálisan úgy tervezik, hogy ne legyenek rajta veszélyes sarkok, élek, nem borul el egykönnyen, és nem csípi oda a kis ujjacskákat.

A babaszoba bútorokat természetesen el is kell helyezni a kicsi szobájában. A cél az, hogy kényelmes, biztonságos, pihentető legyen mind a baba, mind az anyuka, apuka számára egy ilyen térben tartózkodni. Érdemes a kiságyat központi helyre állítani, ezután jöhet a többi babaszoba bútor. A kiságy ne kerüljön közvetlenül az ablak mellé, mert a kicsi szeme még érzékeny az állandó napfényre, de később, amikor már mászik, szintén veszélyes ez az elhelyezés. A többi babaszoba bútort távolabb helyezzük el az ágytól, hogy azokra ne tudjon átmászni a növekvő baba, illetve ne állítsuk őket forró radiátor, éles sarkok közelébe.

Kezdje az alapoknál, és válogasson minőségi babaszoba bútoraink között!


Komplett babaszoba bútorok többféle színösszeállításban, valamint önálló bababútorok, akár fenyőből, többféle felületkezeléssel.

Nyugalom, biztonság, praktikusság. A kicsik számára megfelelő környezet kialakítása, a funkcionálisan átgondolt tervezésű és esztétikus babaszoba bútorok egyaránt fontosak a baba biztonsága és kényelme, valamint a szülők nyugalma érdekében. Maximálisan szeretnénk igazodni az igényekhez, így a választékunkban szereplő babaszoba bútorok tetszőleges méretekben és elemválasztékban rendelhetők.

Az itt látható babaszoba bútorok kiváló minőségű alapanyagokból és szerelvényekből készültek, divatos és igényes kialakítással.

CARIBA babaszoba
CARIBA babaszoba

 

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt babaszoba.
A babaágy átalakítható gyerekággyá.

A terméket szerelni kell.Több információ a CARIBA babaszoba termékünkről »
 
CINDY babaszoba
CINDY babaszoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes babaszoba.
Kimondottan lányoknak!
Átalakítható ifjúsági szobává.

A terméket szerelni kell.

 

 

 Több információ a CINDY babaszoba termékünkről »
 
FILOU baba-, és gyerekszoba
FILOU baba-, és gyerekszoba

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt baba-, és gyerekszoba.
A kétféle szín összeállítás miatt, mind lányoknak, mind fiúknak ajánlható.
A babaágy átalakítható gyerekággyá.

A terméket szerelni kell.

Több információ a FILOU baba-, és gyerekszoba termékünkről »
 

Babaszoba bútorok, amik a gyerekszobában is helyet kaphatnak!

babaszoba bútor

A babavárás egyik nagy feladata a szülők számára az, hogy az új családtag számára egy teljesen berendezett szobát alakítsanak ki. Természetesen a babaszoba bútorait az első időszakhoz kell összeválogatni, amikor a baba még csupán alszik és eszik. Ahogyan növekszik a kicsi, úgy válik sokszínűbbé a napja, már nem csupán alvásból és evésből áll, hanem játékból, az őt körülvevő világ felfedezéséből is. Ebből következik, hogy a babaszoba bútorokból egyes daraboknak hamarosan már nem vesszük hasznát, de vannak olyan bútorok, amikkel még évek múltán is számolhatunk.

A rácsos kiságy például pár év múlva már kicsinek fog bizonyulni és a pelenkázóra sem lesz szükség túl sokáig. A tárolók, szekrények azonban tovább a babaszoba berendezései maradnak. Érdemes tehát alaposan átgondolni, hogy milyen babaszoba bútor mellett döntünk, nehogy feleslegesen vásároljunk és túl sokat költsünk a berendezésre.

Azt tanácsoljuk, hogy ha új babaszoba bútorokat keres és a praktikumot tartja szem előtt, akkor nézzen szét azok között a kollekciók között, amik a baba életének első hónapjai, évei után is a szoba részei maradhatnak. Ma már léteznek ugyanis olyan babaszoba bútorok, amiket át lehet alakítani. Ezeket a babaszoba bútorokat kifejezetten úgy tervezték, hogy az első időkben teljes értékű bababútorok legyenek, majd, ha már a baba nagyobbacska lesz, erre pedig nem is kell olyan sokat várni, átalakíthatóak legyenek ifjúsági bútorokká.

A mi termékeink között is találhatóak ilyen, több funkciós, átalakítható babaszoba bútorok, amiket ajánlunk a szíves figyelmébe. Ilyen tulajdonságokkal, illetve bútorokkal rendelkezik például a Cindy vagy a Cariba bútoregyüttes is, de a Filou kollekció úgyszintén. A szekrények, komódok természetesen a későbbiekben is ugyanúgy használhatóak a játékok, ruhák, kiegészítők praktikus tárolására, de a babaágy gyerekággyá alakítható. Ennek köszönhetően nincsen szükség a babaszoba bútor lecserélésre, pár év múltán is megszokott, szeretett berendezés veszi körbe a kicsit, a szülők pedig másra is költhetik a családi kassza bevételét.

A babaszoba bútorok szépek, biztonságosak, sokoldalúak. Amennyiben Önnek is ilyen berendezésre van szüksége és hosszú távban gondolkodik, keressen minket bizalommal!


Bababútort szeretne vásárolni?

bababútorok

Amikor megérkezik az első gyermek a családba, az több szempontból is nagy esemény; a szülőknek rengeteg dolguk van abban a kilenc hónapban, amikor még a kismama hasában van, és amikor előbújik onnan, akkor kezdődik csak a java. A gyermeknevelésben sajnos nem tudunk segíteni, ám a bababútorok beszerzését nagyban meg tudjuk könnyíteni.

Vannak szülők, akik különböző helyekről szerzik be a bababútorokat: az egyik áruházban egy rácsos ágy, a másikban egy szekrény, a harmadikban egy pelenkázóasztal, ami megtetszik nekik, és csak otthon szembesülnek vele, hogy amiket összeválogattak, egy cseppet sem passzolnak egymáshoz, a szoba összképe pedig inkább hasonlít egy lomtárhoz, mint hangulatos babaszobához. Persze vannak, akiknek még így is sikerül, ám ez az eset a ritkább, és kivételes tehetség, ízlés, és nem utolsó sorban szerencse is kell hozzá.

Egy másik csoport örökli a bababútorokat, és persze jól jár velük, hiszen ingyen jut hozzájuk, ám a kinézettel nem nagyon lehet mit kezdeni, és a használt bútor használt is marad. Persze egy kis festék és némi munka árán el lehet érni javulást is, sőt, kifejezetten szép is lehet a végeredmény, ám az ilyen bababútorok a legtöbb esetben nem bírják már sokáig, és pár éven belül a lomtalanítás lesz számukra a végállomás.

Végül vannak olyan szülők is, akik hozzánk fordulnak bababútorokért. Számukra olyan bútorcsaládokat kínálunk, amiben minden megtalálható a kiságytól a polcokig és szekrényekig, így egyrészt nem szükséges minden bútoráruházat felkeresniük, hogy beszerezhessék a szükséges kellékeket, másrészt minden bútordarab tökéletesen passzol egymáshoz. Bababútoraink korszerűek, esztétikusak, tartósak, megfelelnek minden minőségi követelménynek, az áruk pedig kedvező - különösen, ha összevetjük azt az előnyeikkel.

A megrendelés szintén a lehető legkönnyebb, hiszen nem kell hozzá mást tenni, mint kiválasztani a leginkább megfelelő bababútort, majd felkeresni bennünket megadott elérhetőségeink egyikén,l és leadni a rendelést. Ez után már csak néhány hét, és be is lehet rendezni a kis jövevény szobáját!

Amennyiben szeretne bababútort rendelni, forduljon hozzánk bizalommal!


Bababútorok azoknak is, akik semleges stílust keresnek a babaszobába

bababútorok

Sok szülő örömmel várja a pillanatot, amikor majd megtudja, hogy születendő gyermeke fiú vagy lány lesz. Vannak olyan szülők is, akik viszont az utolsó pillanatig várnak és nem szeretnék előre tudni a kicsi nemét. Az ő számukra nem egyszerű előre vásárolni, összeállítani a babakelengyét és berendezni a babaszobát.

Az általunk forgalmazott bababútorok között azok a szülők, családok is megtalálják az elképzeléseikhez illő modelleket, akik nem szeretnének egyértelműen fiús vagy lányos babaszobát berendezni.

A bababútorok, bútorcsaládok többsége pontosan ennek a semlegességnek a jegyében készült. Ilyen például a Kimba, a Töre vagy a Cariba bababútor is. Modern, letisztult, se nem jellegzetesen fiús, se nem jellegzetesen kislányos színekben és stílusban készült bababútorokról van szó.

Válogasson a komplett babaszoba berendezések, színvonalas, ugyanakkor szerethető bababútorok között, amiknek a segítségével be tudja rendezni a kicsi új szobáját! Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeink egyikén a válaszért!


Érkezik a kicsi? Várja igényes és divatos bababútor a babaszobában!

bababútor

A babavárás legszebb pillanatai közé tartozik a babaszoba berendezése és az új jövevény világának kialakítása. A bababútorok között szerepel a pelenkázó, kimaradhatatlan a kiságy és hasznos darab még egy ruhás szekrény is. A minél harmonikusabb összhatás elérése érdekében az a legjobb megoldás, ha színben és stílusban összeillő bababútorokat válogatnak össze a leendő szülők.

Bútor webáruházunkban több bútorcsalád is szerepel bababútor kategóriában. A tervezésük során a visszafogott stílus és a praktikus kialakítás elvét tartották szem előtt. Minden bababútor az első osztályú minőséget képviseli és sokoldalú módon szolgálja a baba első éveit.

Ismerkedjen meg bútor webáruházunk bababútor kínálatával, hogy időben elkészüljön a babaszoba a maga teljes egészében, mire a baba megérkezik a családba! A bababútorok mindegyike alkalmas arra, hogy szerethető, stílusos, kedves és meghitt teret alakítson ki a baba számára, mindez pedig jó áron az Önöké lehet! Rendeléssel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk elérhetőségeinken!


Milyen szempontokra figyeljen bababútor vásárlásakor?

bababútor

A várandósság idejét a szülők és a közeli hozzátartozók igyekeznek mindig hasznosan tölteni annak érdekében, hogy minden rendelkezésre álljon az új családtag érkezéséhez. Ebben az időszakban kerülnek beszerzésre a ruhák, a játékok, a babakocsi és a bababútor is. Sok olyan tényező van, amire érdemes figyelni a vásárláskor, így a megvásárolni kívánt berendezés valóban a kicsi kényelmét fogja szolgálni.

Az első és legfontosabb tényező a bababútorok megvásárlásakor a biztonság. A bútorok kiválasztása során csak olyan berendezést válasszon, amik masszívak és stabilak és valóban. Érdemes megvizsgálni vásárláskor a bababútorok éleit is. Csakis lekerekített szélű berendezést válasszon a gyermek védelme érdekében. A bababútor szerkezetén túl az esztétikai tényezők is fontosak. Egy kisbaba szobájában a fehér, vagy világosabb bútorok a legjobbak, mert könnyedséget árasztanak, ezzel együtt pedig nem nyomják össze optikailag a teret.

Kínálatunkban biztosan megtalálja az ideális bababútort! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek