Galériás ágyak (5 termék)

Galériás ágyak

Modern galériás ágyak gyerekeknek bio olajos, natúr lakozott és festett felülettel, többféle színösszeállításban.

Az általunk forgalmazott galériás ágyak között számos típus található, rendelhető aláépíthető szekrényes, íróasztalos kivitel, illetve toronnyal, csúszdával, zsebes tartóval, függönnyel készült galériás ágyak is (a termékek részletes ismertetésénél megjelöltük, hogy mely tartozékok képezik a szállítási egységet és mely elemek rendelhetők külön az adott modellnél).

A galériás ágyak tervezésénél külön hangsúlyt kapott a stabilitás és biztonság.


A galériás ágyak előnyeiről röviden

galériás ágy

A gyerekszobák a legtöbbször kicsik, és alig férnek el bennük a gyerekek holmijai, játékai. Egy remek megoldás lehet erre a problémára a galériás ágy; lássuk az előnyeit!

A galériás ágy tulajdonképpen egy szimpla gyerekágy, csupán a lábait hosszabbították meg, illetve extra merevítést is kap a magassága miatt. Leginkább a megszokott emeletes ágyakra hasonlít, azonban alsó szint nélkül, emiatt alatta rengeteg hely marad akár tárolásra, akár – ha a galériás ágy magassága engedi – egy íróasztalnak, vagy kanapénak is, vagyis rengeteg hely szabadul fel a szobában, amit ki is lehet használni.

Egy másik, a gyermekek szempontjából hatalmas előny, hogy bizonyos galériás ágyakhoz csúszda, tető, vagy beépített játszósarok is tartozik, ami egyrészt vonzóbbá teszi számukra az új bútort, másrészt hosszú időre le is foglalja őket, ami a szülőknek is előnyös.

Ha galériás ágyat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


BENNY tömör fenyő csúszdás ágy
BENNY tömör fenyő csúszdás ágy

 

Termék mérete

Szélesség: 207 cm
Magasság: 113 cm
Mélység: 97 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a BENNY tömör fenyő csúszdás ágy termékünkről »
 
IDA tömör fenyő galériás ágy
IDA tömör fenyő galériás ágy

Termék mérete:

Szélesség: 208 cm

Magasság: 113 cm

Mélység: 98 cmTöbb információ a IDA tömör fenyő galériás ágy termékünkről »
 
IDA tömör fenyő galériás ágy + csúszda
IDA tömör fenyő galériás ágy + csúszda

Termék mérete:

Szélesség: 208 cm

Magasság: 113 cm

Mélység: 98 cmTöbb információ a IDA tömör fenyő galériás ágy + csúszda termékünkről »
 
IDA tömör fenyõ galériás ágy + csúszda + torony
IDA tömör fenyõ galériás ágy + csúszda + torony


Termék mérete

Szélesség: 208 cm
Magasság: 112 cm
Mélység: 96 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a IDA tömör fenyõ galériás ágy + csúszda + torony termékünkről »
 
NELE tömör fenyő galériás ágy
NELE tömör fenyő galériás ágy

Termék mérete:

Szélesség: 208 cm

Magasság: 150 cm

Mélység: 98 cmTöbb információ a NELE tömör fenyő galériás ágy termékünkről »
 

Galériás gyerekágy, avagy saját birodalom egyetlen bútordarabban

Galériás gyerekágy

Galériás gyerekágy többféle izgalmas változatban, strapabíró kivitelben rendelhető! Válasszon sokoldalú bútort a gyerekszobába, és rendelje meg tőlünk!

Természetes, hogy a csemeték egészen másképp tekintenek az őket körülvevő világra, mint ahogyan, mi, felnőttek tesszük. Mégis érdemes bevonni őket a saját szobájuk kialakításába és a bútorok kiválasztásába, még akkor is, ha a végső döntést végül úgyis mi hozzuk meg helyettük. A kicsik szemében bármelyik hétköznapi tárgyból lehet nagyszerű játék, ami nem minden esetben előnyös, de a gyerekágy kiválasztásánál kifejezetten hasznos lehet. A gyerekek gyakran maguk döntenek a galériás gyerekágy mellett, ami nem csupán nekik kedvez, hanem a mi dolgunkat is megkönnyítheti.

A galériás kialakítás önmagában izgalmas lehetőségeket tartogat a kicsiknek, ám ezeknek az ágyaknak a legnagyobb előnye, hogy számtalan extrával lehet felszerelni őket. Ami számunkra egy bútordarab, az a csemetéknek egy komplett birodalom lehet, a galériás gyerekágy ugyanis csúszdával, toronnyal, függönnyel is felszerelhető. Az ágy, ami éjszaka a pihenés színtere, nappal önfeledt játéknak adhat teret, méghozzá úgy, hogy ki sem kell mozdulni otthonról, ami különösen hasznos télen, amikor nincs lehetőség a kertben vagy a játszótéren szaladgálni. Ha a kicsik el tudják foglalni magukat a saját szobájukban, az nekünk is kényelmes, hiszen így több időnk van a saját teendőinkre, úgy, hogy közben teljes biztonságban tudhatjuk a gyerkőcöket. Nem mellesleg a galériás gyerekágy praktikusságából magunk is profitálhatunk, hiszen az ágy alatt felszabaduló helyet egy kis kreativitással sokféle módon kihasználhatjuk.

Galériás gyerekágy extrákkal felszerelve, többféle színösszeállításban, akár mesefigurás vagy állatos kivitelben is kapható nálunk. Természetesen a megbízható minőségre is nagy hangsúlyt fektetünk, bútoraink mindegyike maximálisan biztonságos és strapabíró. Rendeljen tőlünk, és varázsoljon csemetéjének egy saját birodalmat a gyerekszobába galériás gyerekágy segítségével!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek