<>
   
Gyerekszobák (4 termék)

Gyerekszobák

Modern gyerekszobák többféle színösszeállításban, kiváló minőségű alapanyagokból és szerelvényekkel. A gyerekszoba bútorok igény szerint akár elemenként is megrendelhetőek.

Funkcionalitás, stílus, fény és árnyék. A megfelelő környezet kialakítása, a gyerekszobák ergonomikus, esztétikus és praktikus berendezése fontos a gyermekek egészséges fejlődéséhez, ízlésük és személyiségük kialakulásához, formálásához. Az általunk kínált gyerekszoba bútorok révén ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

Az itt látható gyerekszoba bútorok MDF és bútorlapos kivitelben készültek. Tekintsen be a SÜNDY gyerekszobák világába!

CARIBA gyerek és ifjúsági szoba
CARIBA gyerek és ifjúsági szoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt gyerek és ifjúsági szoba.

A terméket szerelni kellTöbb információ a CARIBA gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 
CINDY gyerekszoba
CINDY gyerekszoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes gyerekszoba.
Kimondottan lányoknak!

A terméket szerelni kell.Több információ a CINDY gyerekszoba termékünkről »
 
ROCCO gyerek és ifjúsági szoba
ROCCO gyerek és ifjúsági szoba

 

Modern, divatos gyerek és ifjúsági szoba.
Az unisex szín összeállítás miatt, mind lányoknak, mind fiúknak ajánlható.

A terméket szerelni kell!Több információ a ROCCO gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 
SUNNY gyerek és ifjúsági szoba
SUNNY gyerek és ifjúsági szoba

 

Modern, divatos, igen igényes gyerekszoba.
Többféle szín összeállításban kapható.
Átalakítható babaszobává is.

A terméket szerelni kell.Több információ a SUNNY gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 

Gyermek- és ifjúsági bútorok széles választékban!

gyermek- és ifjúsági bútorok

A felnőtteknek szánt, illetve a gyermek- és ifjúsági bútorok közötti különbség a funkciójukban, a méretükben, a kialakításukban és a stílusukban érhető tetten, de a gyerekbútoroknak más szempontoknak is meg kell felelniük annak érdekében, hogy sokáig bírják a használatot, és közben biztonságosak is legyenek.

Ha gyermek- és ifjúsági bútorokat vásárolunk, figyelni kell arra, hogy stabilan álljanak, a gyerekek ne tudják azokat magukra rántani, és ha esetlegesen felmásznak rájuk, akkor ne törjenek össze, illetve ne billenjenek el. A gyermek- és ifjúsági bútorok felülete is fontos, mivel könnyen tisztíthatónak, strapabírónak és emellett természetesen esztétikusnak is kell lennie. A gyerekek hajlamosak mindent játéknak, vagy épp a játék színterének tekinteni, és kevésbé vigyáznak a dolgaikra, mint a felnőttek. Ha a gyermek- és ifjúsági bútorok felülete viszont állja a sérüléseket, és könnyedén megtisztítható, akkor akár az egész gyerekkort is végigkísérhetik, sőt, akár több gyermeket is kiszolgálhatnak.

Amennyiben gyermek- és ifjúsági bútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Modern gyerekszobák komplett berendezését kínáljuk többféle színben, kiváló minőségű anyagokból készítve, melyek a fenti kritériumok mindegyikének megfelelnek. Ha csupán egy-egy bútordarabra lenne szüksége, abban az esetben is érdemes bennünket választania, hiszen a gyermek- és ifjúsági bútorok akár elemenként is megrendelhetőek. Termékeink fóliázott bútorlapból készülnek, ami bírni fogja a gyerekek általi használatot, a takarításuk pedig egyszerű és gyors.

Ha felkeltették az érdeklődését gyermek- és ifjúsági bútoraink, tekintse meg a lehetőségeket, melyek között kisebb és nagyobb gyermekek számára is találhat összeállításokat! Megrendelés esetén a bútorok gyártása és kiszállítása rövid időn belül megtörténik, és máris birtokba veheti gyermeke az új bútorait, amelyek biztonságos és inspiráló környezetet teremtenek a számára.

Amennyiben kérdése lenne a gyermek- és ifjúsági bútorokkal kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek