Gyerekszobák (4 termék)

Gyerekszobák

Modern gyerekszobák többféle színösszeállításban, kiváló minőségű alapanyagokból és szerelvényekkel. A gyerekszoba bútorok igény szerint akár elemenként is megrendelhetőek.

Funkcionalitás, stílus, fény és árnyék. A megfelelő környezet kialakítása, a gyerekszobák ergonomikus, esztétikus és praktikus berendezése fontos a gyermekek egészséges fejlődéséhez, ízlésük és személyiségük kialakulásához, formálásához. Az általunk kínált gyerekszoba bútorok révén ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

Az itt látható gyerekszoba bútorok MDF és bútorlapos kivitelben készültek. Tekintsen be a SÜNDY gyerekszobák világába!

CARIBA gyerek és ifjúsági szoba
CARIBA gyerek és ifjúsági szoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes és kedvelt gyerek és ifjúsági szoba.

A terméket szerelni kellTöbb információ a CARIBA gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 
CINDY gyerekszoba
CINDY gyerekszoba

 

 

Modern, divatos, igen igényes gyerekszoba.
Kimondottan lányoknak!

A terméket szerelni kell.Több információ a CINDY gyerekszoba termékünkről »
 
ROCCO gyerek és ifjúsági szoba
ROCCO gyerek és ifjúsági szoba

 

Modern, divatos gyerek és ifjúsági szoba.
Az unisex szín összeállítás miatt, mind lányoknak, mind fiúknak ajánlható.

A terméket szerelni kell!Több információ a ROCCO gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 
SUNNY gyerek és ifjúsági szoba
SUNNY gyerek és ifjúsági szoba

 

Modern, divatos, igen igényes gyerekszoba.
Többféle szín összeállításban kapható.
Átalakítható babaszobává is.

A terméket szerelni kell.Több információ a SUNNY gyerek és ifjúsági szoba termékünkről »
 

Összeállításban kapható gyerekszoba bútorokkal érdemes tervezni

Gyerekszoba bútorok

A gyerekszoba bútorok mást jelentenek egy baba és egy kamasz szobájának berendezésekor. Bizonyos elemek megőrizhetőek a baba korból, de szükség van újakra is.

Ágy, asztal, szekrény

A babaszoba központi eleme a kiságy, ami a kicsi első hónapjainak, éveinek a legtöbbet használt bútora lesz. Miután a baba kinőtte és a totyogós kort is maga mögött hagyta, ideje nagyobb ágyat beszerezni, ami a serdülő szoba alapdarabja lesz.

Az iskolásoknak már íróasztalra is szüksége van, ahol a házi feladat elkészülhet. Az asztal méretben és kialakításban legyen a szobához illő. Nem árt, ha a bútor számítógéppel is kompatibilis, tárolóval kiegészített. Egy csipetnyi szín, kreatív kivitelezés sem árt, hogy vonzóbb legyen a gyerekeknek az asztal.

Külön vagy együtt érkezzen a bútor?

Felmerül a kérdés, hogy a gyerekszoba bútorait külön-külön vásárolja meg a család vagy inkább a bútorcsaládokat részesítse előnyben. A bútorcsalád egy komplett összeállítás, ami több bútorból áll. A bútorok passzolnak egymáshoz, megteremtve ezzel a tiniszoba, gyerekszoba egységes képét.

A bútor összeállítás megvásárlásának az előnyei dióhéjban a következők:

  1. Az egyes bútor darabokat úgy tervezték, hogy összeillőek legyenek. A formájuk, a színük, a méretük, a stílusuk is egymáshoz illő. A szobát ízléses, igényes helyiséggé tudják tenni ezek a bútorok. Ezzel szemben a különálló darabok szedett-vedett külsőt kölcsönözhetnek a gyerekszobának vagy tiniszobának.
  2. A szoba berendezése gyorsan elkészül, mert minden bútor egyszerre érkezik meg, az összeállítás részeként. Egy költözés vagy bútorcsere esetén egyszerűen történik a berendezése a gyerekszobának.
  3. A bútorcsaládot úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást az elemek, így a szoba hiánytalan berendezést kap. A gyerek pihenéshez, tanuláshoz és játékhoz is megkapja a legszükségesebb bútorokat.

Jó tanács, hogy a bútor összeállításhoz pontosan kell lemérni a teljes szobát, túl kicsi helyre nem biztos, hogy minden el fog férni. Ha megvannak a méretek, már csak választani kell a kínálatból.

Gyerekszobabútorok: mire lesz szükség?

Gyerekszoba bútorok

Gyerekszobabútoraink között mindent megtalálhat, amire a gyerekszoba berendezéséhez szüksége lehet - válogasson Ön is kínálatunkból!

A gyerekszoba berendezése nem sokban különbözik más helyiségekétől: ugyanúgy szükség van benne tárolóhelyre, azaz szekrényekre, egy ágyraíróasztalraszékre, esetleg fotelre. Mondhatjuk, hogy a gyerekszoba egy egész lakás leképezése kicsiben, leszámítva a konyhát és a fürdőszobát. A különbség a méretekben és a stílusban rejlik, hiszen egy felnőttnek nagyobb ágyra, székre, asztalra és szekrényekre van szüksége, minden más megegyezik a gyerekszobabútorokkal.

A gyerekszoba azonban többnyire a legkisebb a lakásban, ezért praktikus és helytakarékos megoldásokra van szükség, hogy minden kényelmesen elférhessen benne. Ilyen lehet például egy gyermekeknek szánt emeletes, illetve galériás ágy, ami vertikálisan növeli meg a gyerekszobában kihasználható helyet, vagy épp az okosan megtervezett szekrénysor, ami nem csak a játékok és ruhák befogadására alkalmas, de akár a könyvek és más tárgyak is elhelyezhetőek benne.

A sor természetesen sokáig folytatható lenne, azonban akad egy sokkal lényegesebb pont is: a stílus. Ugyan egy gyermeknek még nem sok beleszólása van abba, hogy mire költik a szülei a nehezen megkeresett pénzüket, ám azt egyik szülő sem szereti látni, hogy a gyermeke nem szereti a szobáját. Fontos tehát bevonni őt is, amikor a gyerekszobabútor kiválasztására kerül sor, bár a gyeplőt azért nem szabad teljesen elengedni, és kizárólag olyan gyerekszobabútort érdemes vásárolni, ami valóban megfelel a gyermek igényeinek, nem csupán tetszik neki.

Kínálatunkban természetesen a gyerekszobabútorok is megtalálhatóak, így Ön is könnyedén megtalálhatja közöttük az elképzeléseinek leginkább megfelelőt, sőt, galériás és emeletes ágyakat is kínálunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését gyerekszoba bútoraink iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Gyermek- és ifjúsági bútorok széles választékban!

gyermek- és ifjúsági bútorok

A felnőtteknek szánt, illetve a gyermek- és ifjúsági bútorok közötti különbség a funkciójukban, a méretükben, a kialakításukban és a stílusukban érhető tetten, de a gyerekbútoroknak más szempontoknak is meg kell felelniük annak érdekében, hogy sokáig bírják a használatot, és közben biztonságosak is legyenek.

Ha gyermek- és ifjúsági bútorokat vásárolunk, figyelni kell arra, hogy stabilan álljanak, a gyerekek ne tudják azokat magukra rántani, és ha esetlegesen felmásznak rájuk, akkor ne törjenek össze, illetve ne billenjenek el. A gyermek- és ifjúsági bútorok felülete is fontos, mivel könnyen tisztíthatónak, strapabírónak és emellett természetesen esztétikusnak is kell lennie. A gyerekek hajlamosak mindent játéknak, vagy épp a játék színterének tekinteni, és kevésbé vigyáznak a dolgaikra, mint a felnőttek. Ha a gyermek- és ifjúsági bútorok felülete viszont állja a sérüléseket, és könnyedén megtisztítható, akkor akár az egész gyerekkort is végigkísérhetik, sőt, akár több gyermeket is kiszolgálhatnak.

Amennyiben gyermek- és ifjúsági bútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Modern gyerekszobák komplett berendezését kínáljuk többféle színben, kiváló minőségű anyagokból készítve, melyek a fenti kritériumok mindegyikének megfelelnek. Ha csupán egy-egy bútordarabra lenne szüksége, abban az esetben is érdemes bennünket választania, hiszen a gyermek- és ifjúsági bútorok akár elemenként is megrendelhetőek. Termékeink fóliázott bútorlapból készülnek, ami bírni fogja a gyerekek általi használatot, a takarításuk pedig egyszerű és gyors.

Ha felkeltették az érdeklődését gyermek- és ifjúsági bútoraink, tekintse meg a lehetőségeket, melyek között kisebb és nagyobb gyermekek számára is találhat összeállításokat! Megrendelés esetén a bútorok gyártása és kiszállítása rövid időn belül megtörténik, és máris birtokba veheti gyermeke az új bútorait, amelyek biztonságos és inspiráló környezetet teremtenek a számára.

Amennyiben kérdése lenne a gyermek- és ifjúsági bútorokkal kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek