Íróasztalok (9 termék)

Íróasztalok

Hosszú távú befektetés: íróasztalok a gyerekszobába tömör fenyőből

íróasztal

Egy gyerekszobában a legtöbb dolognak előre ismert az élettartama. Csak addig maradhatnak, amíg ki nem növi őket a kicsi. Egy kiságy vagy egy szék gyorsan lecserélődik és átadja helyét egy nagyobb, méretre szabottabb bútordarabnak. Mégsem kell mindent néhány évre tervezni.

Az íróasztalok például az egész gyerekkort, sőt a tinédzserkort is végigkísérhetik. Különösen megéri ezért állítható magasságú íróasztalt vásárolni vagy pedig olyat, amihez a szék maga igazítható hozzá. Ha valaki tehát hosszú távra tervez, fontos az íróasztal anyagának a körültekintő kiválasztása is. Bútorboltunk kínálatában pompás, tömör fenyőből gyártott íróasztalokat talál, amiket rendelés után kiszállítunk az általunk megbízott futárszolgálat segítségével.

Egy tömör fenyőfa íróasztal egyszerre gyönyörű, időtálló és értékes bútor, ami együtt érik az idővel és a gyerekkel is. Jó társ lehet az iskolai évek alatt és a későbbiekben akár dolgozóasztal is válhat belőle, hiszen megfelelő ápolás mellett sokáig kitart majd.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, ha érdeklik bútoraink és tudjon meg többet róluk!

ARNE tömör fenyõ íróasztal
ARNE tömör fenyõ íróasztal


Termék mérete

Szélesség: 110 cm
Magasság: 73 cm
Mélység: 60 cm

A terméket szerelni kell.
 Több információ a ARNE tömör fenyõ íróasztal termékünkről »
 
BOB tömör fenyõ íróasztal
BOB tömör fenyõ íróasztal


Termék mérete

Szélesség: 140 cm
Magasság: 74 cm
Mélység: 67 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a BOB tömör fenyõ íróasztal termékünkről »
 
COLETTE tömör fenyő íróasztal
COLETTE tömör fenyő íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 114 cm
Magasság: 76 cm
Mélység: 54,5 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a COLETTE tömör fenyő íróasztal termékünkről »
 
FLEXI tömör fenyő gyerek íróasztal
FLEXI tömör fenyő gyerek íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 108,5 cm
Magasság: 75 cm
Mélység: 55 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a FLEXI tömör fenyő gyerek íróasztal termékünkről »
 
HUGO tömör fenyő íróasztal
HUGO tömör fenyő íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 114 cm
Magasság: 76 cm
Mélység: 54,5 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a HUGO tömör fenyő íróasztal termékünkről »
 
KEVIN tömör fenyő íróasztal
KEVIN tömör fenyő íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 115 cm
Magasság: 73 cm
Mélység: 60 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a KEVIN tömör fenyő íróasztal termékünkről »
 
MALTE tömör fenyő íróasztal
MALTE tömör fenyő íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 110 cm
Magasság: 73 cm
Mélység: 55 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a MALTE tömör fenyő íróasztal  termékünkről »
 
MANAGER tömör fenyõ íróasztal
MANAGER tömör fenyõ íróasztal


Termék mérete

Szélesség: 145 cm
Magasság: 73 cm
Mélység: 56 cm

A terméket szerelni kell.
 Több információ a MANAGER tömör fenyõ íróasztal termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő íróasztal
TEQUILA tömör fenyő íróasztal

 

Termék mérete

Szélesség: 140 cm
Magasság: 77 cm
Mélység: 48 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő íróasztal termékünkről »
 

Íróasztalok természetes anyagból a hatékony tanuláshoz és munkához

íróasztalok

Gyerekszoba kialakítására készül? Saját részére keres megfelelő asztalt? Válasszon egyéni igény szerint a stílusos és időtálló íróasztalok közül

Nem csak az irodában, az intézményekben, és más munkaterületeken van szükség a megfelelő íróasztalokra, hanem otthoni környezetben is. A feladatok hatékony elvégzése, valamint az eredményes tanulás jelentős mértékben függ a rendelkezésre álló környezettől. Éppen ezért lényeges, hogy kiváló minőségű, célnak megfelelő berendezési elemek elhelyezésére kerüljön sor. 

Fontos, hogy kényelmes, egészséges pozícióban legyen lehetőség a munkavégzésre, a tanulásra. Csak így sikerülhet akár hosszú órákon keresztül koncentrálni. 

Mit érdemes az íróasztal kiválasztása alkalmával figyelembe venni?

  • Lényeges az asztallap mérete, a magasság.
  • Célszerű átgondolni, hogy pontosan milyen eszközök elhelyezésére van szükség az asztalon.
  • Meghatározó szempont az anyag, a stílus, a könnyű tisztíthatóság.
  • Megtalálhatja a megfelelő árkategóriába tartozó bútort kiváló minőségben is. 

Ha gyermeke számára keresi a tökéletes berendezési elemet az íróasztalok széles kínálatában, akkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy fontos tényező a testmagasság. Az iskolás időszak nem csak a képessége, a készsége, a szellemi gyors fejlődéséről szól, hanem hamar változik a növekedést illetően is.

A saját részére keresett íróasztal esetében szintén tanácsos több szempont szerint dönteni. Hatékony és stílusos dolgozósarok kialakítása céljából nem hiányozhat az ideális íróasztal. Attól függően, hogy mire van szüksége a közvetlen környezetében, elég a fiókos, vagy szekrény résszel ellátott megoldást részesít előnyben, többféle változat közül rendelhet.

Kényelmesen, rövid időn belül veheti át az íróasztalok sorából az Ön számára maximálisan megfelelő terméket, ha webáruházunkat választja. A fából készült, esztétikus és strapabíró berendezési elemek eleget tesznek az elvárásainak hosszú időn keresztül. Más bútorokat is megtalálhat egy helyen, érdemes tájékozódni. Kérdéseivel, egyéni igényeivel pedig forduljon hozzánk bizalommal! 

A fa íróasztalt a dolgozósarokhoz is használhatja!

fa íróasztal

fa íróasztal a dolgozószoba praktikus és dekoratív bútora lesz! Az otthoni munkához alakítson ki egy olyan sarkot, ahol egy helyen megvan minden!

Az iroda már nem a munka egyedüli helyszíne, a munkatér kibővült az otthonnal is. A home office már nem jelent különleges kiváltságot, az irodai munkát végző alkalmazottak a feladataik szinte minden részét el tudják végezni otthonról is. A hatékony otthoni munkát érdemes egy saját munkasarok vagy dolgozószoba kialakításával támogatni.

A bútor áruházunkban fa íróasztalokból is nagy választékot talál, ha szeretne otthoni munkához berendezkedni. A fa íróasztal amellett, hogy ifjúsági szobába is ideális, nagyszerű munkasarok is válhat belőle. Ezeket a bútorokat nem véletlenül tervezték már úgy, hogy a számítógép, laptop és annak kiegészítői is elférjenek rajtuk. Ajánljuk a vásárlók figyelmébe a fa íróasztalokat, ha olyan bútort szeretnének vásárolni, ami nem átmeneti berendezés, hanem hosszú távon is a lakás része marad. A valódi, tömör fenyőből gyártott fa íróasztalok gyönyörű külsővel rendelkeznek. Az esztétikus külső minőségi alapanyagokkal párosul.

fa íróasztal kapható natúr, világos, fenyő színben, lakkozott kivitelben, illetve fehérre festett változatban is, fém vagy fa fogantyúkkal. A különböző modelleknél eltérő, hogy hány fiókkal készülnek, illetve az is modelltől függ, hogy tartozik e a fa íróasztalhoz polc vagy klaviatúra, számítógépház tartó. A fa íróasztalon elférnek a legszükségesebb holmik, a dossziéktól az íróeszközökön át a laptopig.

A dolgozószobája, a dolgozósarok új bútorait is be tudja szerezni tőlünk. A bútor áruházunkban igényes, klasszikus és modern stílusú modellek is megtalálhatóak. Amennyiben olyan fa íróasztalokra, bútorokra van szüksége, amikről el lehet mondani, hogy sokoldalúak, a legjobb helyen jár. Keressen minket bizalommal és válasszon új bútort az otthonába! Az általunk forgalmazott termékek rövid kiszállítási idővel érkeznek meg a vásárló által megadott címre. Ha további kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön!

Íróasztal: milyet érdemes választani?

íróasztal

Egy íróasztal a munka, vagy a tanulás helyszíne és eszköze egyben, és mivel a tulajdonosa rengeteg időt tölt mellette ülve, érdemes alaposan megfontolni a kiválasztását. Ennek számos szempontja van, amelyeket az alábbiakban vesszük sorra.

Először is kérdés, hogy mire használjuk majd az íróasztalt. Ha tanulásra, és egy kisebb gyermeknek vásároljuk meg, akkor érdemes figyelembe venni, hogy az évek során számára egyre kisebb lesz az asztal magassága, és ha nem szeretnénk egy-két évente egy újra költeni, akkor érdemes olyan típust választani, ami állítható magasságú. Emellett arra is figyelni kell, hogy az évek során folyamatosan megfeleljen az igényeknek, azaz az asztallapja elég nagy minden, az íróasztalon tárolt, illetve használt eszközhöz, hiszen nem csak a tanulás, de a hobbi és a játék színtere is az asztal lesz majd, sőt, a számítógépet is itt kell majd elhelyezni.

Amennyiben viszont munkára vásároljuk az íróasztalt, akkor a saját igényeinket, illetve a magasságunkat kell figyelembe vennünk, így az állítható magasság már nem feltétlenül kell, hogy szempont legyen. Ellenben lehet, hogy olyan munkát végzünk, amihez szükség lehet az íróasztal lapjának dönthetőségére, illetve szükség van rakodóhelyekre, fiókokra, egyéb kiegészítőkre. Amennyiben ez a helyzet, úgy érdemes alaposan felmérnünk az igényeinket, és ez alapján keresni megfelelő kialakítású íróasztalt.

Az utolsó, egyben talán a legfontosabb szempont a tartósság. Egy íróasztal a mindennapos használatot kell, hogy kibírja, és ennek érdekében mind az anyagát, mind az összeszerelését tekintve a lehető legstrapabíróbbnak kell lennie. Sokan vásárolnak olyan íróasztalt, ami bútorlapból készült, és bár ez sem rossz választás, a tömör fával nem versenyezhet. Érdemes tehát tömör fa íróasztalt beszerezni, mivel nem csupán erős és ellenálló anyagról van szó, de ha szükséges, könnyen fel is újítható, így akár évtizedeket is képes gond nélkül végigszolgálni.

Amennyiben íróasztalt szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek