Írószekrény (4 termék)

Írószekrény

DAVID tömör fenyő írószekrény
DAVID tömör fenyő írószekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 82 cm

Magasság: 117 cm

Szélesség: 38,5 cmTöbb információ a DAVID tömör fenyő írószekrény termékünkről »
 
DAVID tömör fenyő írószekrény fehér színben
DAVID tömör fenyő írószekrény fehér színben

 

Termék mérete:

Szélesség: 82 cm

Magasság: 117 cm

Mélység: 38,5 cmTöbb információ a DAVID tömör fenyő írószekrény fehér színben termékünkről »
 
DAVID tömör fenyő írószekrény tóp színben
DAVID tömör fenyő írószekrény tóp színben

 

Termék mérete:

Szélesség: 82 cm

Magasság: 117,5 cm

Mélység: 38,5 cmTöbb információ a DAVID tömör fenyő írószekrény tóp színben termékünkről »
 
DAVID tömör fenyő írószekrény tóp/fehér színben
DAVID tömör fenyő írószekrény tóp/fehér színben

 

Termék mérete:

Szélesség: 82 cm

Magasság 117 cm

Mélység: 38,5 cmTöbb információ a DAVID tömör fenyő írószekrény tóp/fehér színben termékünkről »
 

Fenyő írószekrény: elegáns megoldás az íróasztal problémájára

fenyő írószekrény

fenyő írószekrény kedvező árú és elegáns megoldás, ha íróasztalra van szükség, de kevés hely áll rendelkezésre.

Az íróasztal a home office-ban dolgozók számára a mindennapi munka helyszíne, míg a diákoknak a tanulásé, de azoknak is szükségük lehet rá, akik csak időnként ülnek le mellé valamilyen dokumentum kitöltése, vagy egy-egy e-mail elküldése miatt. Egy "rendes" íróasztal azonban hatalmas méretekkel rendelkezik, így nem fér el mindenhol, a kisebbek pedig egyrészt nem mindenkinek felelnek meg, másrészt rövid időn belül válnak igencsak zsúfolttá, ami nem csak a munkát nehezíti meg, de a szoba rendezett összképét is rontja. Egy fenyő írószekrény ez utóbbi problémára tökéletes megoldást kínál, de a többit is kezeli.

fenyő írószekrények - és más fából készített társaik - lényege, hogy az előlapjuk lehajtása után íróasztalként funkcionálnak, polcaikon pedig elférnek a munkához használatos eszközök és kellékek. Ha viszont végeztünk a feladatainkkal, egy fenyő írószekrényt használva nem kell mindent elpakolnunk, hiszen elegendő csupán felhajtani az "asztallapot", és máris rendezett összképet varázsoltunk. A fenyő írószekrények ráadásul kis alapterületűek, azaz akár egy egészen kis lakásban is megoldást nyújthatnak az íróasztal problémájára, mindezt elegánsan és rendezetten.

fenyő írószekrények természetesen kínálatunkban is megtalálhatóak, méghozzá kiváló minőségben és kedvező áron. Négyféle színváltozat közül lehet választani, így a natúr fa szerelmesei és a rusztikusabb berendezési elemek kedvelői is megtalálhatják közöttük a legmegfelelőbbet. Akár gyermekének, tanuláshoz, akár önmagának, a mindennapos munkájához keres helytakarékos, elegáns és praktikus "íróasztalt", a fenyő írószekrényeket Önnek találták ki!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fenyő írószekrények iránt, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Írószekrény, a home office elengedhetetlen bútora

Írószekrény

Írószekrény a praktikus otthoni munkavégzéshez! Rendeljen stílusos és időtálló tömör fenyő bútort, az Önnek tetsző színben!

Egyre több cég biztosít lehetőséget az otthoni munkavégzésre, amivel szívesen élnek a munkavállalók, hiszen rengeteg időt lehet megspórolni azzal, ha nem kell bejárni az irodába. Ám annak, aki home office-ra vált, gondolnia kell arra is, hogy megteremtse otthonában a munkavégzés feltételeit. Elsőre talán jó ötletnek tűnhet a kanapéban ülve dolgozni, de rövid időn belül kiderül, hogy ez bizony rendkívül megterheli a gerincet. De hogyan lehet kialakítani egy komplett dolgozósarkot egy olyan helyiségben, ami már be van rendezve?

Az egyik legjobb megoldás minden kétséget kizáróan egy írószekrény beszerzése. Egy ilyen bútor egyszerre több funkciót képes betölteni, méghozzá úgy, hogy nem foglal sok helyet, ezért tökéletes választás, ha valaki nem tud egy teljes helyiséget szentelni a munkavégzésnek. Az írószekrény lehajtható asztallapján ugyanolyan kényelmesen lehet dolgozni, mint az irodában, polcai pedig praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak, így minden kéznél lehet.

Aki ezzel a sokoldalú berendezési elemmel gazdagítja otthonát, a stílusról sem mond le, sőt! Az írószekrény esetében a funkció nem megy az esztétikai érték rovására, hiszen szépen kidolgozott, tömör fenyő bútorról van szó, ami tetszőleges színben választható. Az alapanyag pedig nem csak természetes szépséget csempész a helyiségbe, hanem egyben a kiváló minőségért és hosszú élettartamért is felel. A klasszikus bútor nálunk modern formában kel életre, melynek köszönhetően Ön is megtapasztalhatja, mit tud nyújtani az írószekrény a XXI. században.

Ha belekóstol a home office világába, tegye meg az első lépést egy írószekrény megvásárlásával! Tekintse meg termékkínálatunkat, melyben többféle változat kapott helyet, hogy minden érdeklődőnk megtalálja a tökéletes bútort! Amennyiben felkeltette érdeklődését az írószekrény, de kérdése lenne a rendelés előtt, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk!

Írószekrény, ami modern és klasszikus egyszerre

írószekrény

Az írószekrény nagyon dekoratív bútor, ami az íróasztal stílusos verziója is lehet. A klasszikus külső praktikus belsőt takar, nem véletlenül olyan kedvelt darab az írószekrény. Már a múlt században is a polgári otthonok, gazdagabb házak dolgozószobáinak, szalonjainak megbecsült dísze volt ez a bútor.

Írószekretert eredeti, antik változatban is beszerezhet, de egy ilyen bútorért mélyebben a pénztárcába kell nyúlni, nem beszélve a karbantartás, restaurálás költségeiről. Az antik bútorok és kiegészítők ráadásul nem minden helyre illenek, meg kell válogatni, hogy  mit, mivel párosítunk egy dolgozószobán, nappalin belül is. Nem muszáj feltétlenül több száz éves, drága, kényes darabot vásárolni, hiszen már modern, új írószekrények is készülnek. Ilyen darab a bútor áruházunk modellje is, ami a klasszikus stílus jegyeit viseli magán.

Az írószekrény előnye első sorban az, hogy egyszerre kettő bútor funkcióját is be tudja tölteni, ennek köszönhetően pedig a kisebb szobák hasznos darabja válik belőle. Az írószekrény egyszerre íróasztal és szekrény is, olyan tároló, ami a felső és alsó részében is polcokkal van ellátva. Amikor tanulni, dolgozni, írni szeretne rajta, csak le kell hajtani az elöl található lapját, amiből asztal válik. Maga a bútor sem rendelkezik túl nagy méretekkel, tehát nem foglal el túl nagy helyet, beleillik egy kisebb szoba berendezésébe is.

Az írószekrény modern stílusú változatát meg tudja vásárolni a bútor áruházunkból, amit kedvező áron kínálunk, házhoz szállítással. A bútor valódi, tömör fenyőfából készült, két ajtós, állítható asztallapos kivitelben. Több árnyalatban gyártják a bútort, így meg tudja rendelni natúr, fehér vagy szürke változatban is.

Válasszon karakteres és sokoldalú bútort otthonába vagy a munkához, olyat, ami nemcsak jól mutat, hanem ki is lehet használni hosszú távon! A bútor áruházunk kínálatára, szolgáltatásaira vonatkozó információkat kérjen kollégáinktól! A honlapunkon találja a cég elérhetőségeit, ezeken tud kapcsolatba lépni velünk!

írószekrény, a stílusos berendezés része!

írószekrény

Írószekrény, egy klasszikus és különleges bútor, amiből nemcsak dolgozó asztal lehet! Az antik bútorok egyik kedvelt darabja az írószekrény, ami nagy népszerűségnek örvend. Szívesen vásárolják eredeti kialakítása, praktikus volta miatt, mert egyszerre mutatós és hasznos is ez a bútor. Olyannyira kedvelt bútor, hogy az eredeti darabokat már újragyártott változatban is lehet kapni. Ennek megvan az az előnye, hogy olcsóbban lehet gyönyörű állapotban lévő írószekrénye. Nem mindenki szeretne komolyabb összegeket vagy egy kisebb vagyont fizetni több száz éves, restaurálást igénylő, patinás bútorokért. Az ilyen darabok nem mutatnak minden környezetben jól, szükségük van a hasonló stílusban berendezett terekre is ahhoz, hogy igazán érvényesülni tudjanak.

Természetesen senkinek nem kell lemondania az írószekrényről, csak azért, mert az otthona nem antik tárgyak gyűjteménye vagy mert nincs anyagi kerete drága holmik vásárlására. Látogasson el a bútor áruházunkba, ha érdeklik az általunk forgalmazott bútorok és kiegészítők! Garantáljuk, hogy a termékeink között rátalál azokra a darabokra, amik stílus, ár szempontjából is ideálisnak bizonyulnak.

Az írószekrények a mi bútor áruházunk választékában is megtalálhatóak. Ezek természetesen teljesen új bútorok, amik a klasszikus írószekrények mintájára készültek. A formák és a kialakítás az egyetlen, amit reprodukáltunk, minden más korszerű technológiával készült. A bútorok alapanyaga tömör fa, méghozzá fenyő, amit natúr változatban vagy lefestve is készítünk. A fehér, szürke vagy természetes színű fa anyag illik a legtöbb nappaliba, ifjúsági szobába, de helyet kaphat a bútor az előszobában is. A lehajtható asztallapnak köszönhetően zárt formában is használható, dekoratív tároló válik belőle.

Amennyiben az írószekrény olyan bútor, amire régóta vágyik vagy megtetszett a külseje és máris elképzelte, hová tenné az otthonában, rendeljen belőle a kiválasztott színben! Mindent megtudhat bútorainkról, ha kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön!

Írószekrény tömör fenyőből a dolgozószoba dísze

tömör fenyő írószekrény

Az írószekrény tömör fenyőből stílusos és időtálló darabja lehet a dolgozószoba berendezésének! Az írószekrény nem más, mint az íróasztal egy változata, de több, mint egy asztal, mert beépített tárolóval is rendelkezik. Az ilyen bútordaraboknak már történelme van, ugyanis már elődeink is használtak ilyen bútort, több száz évvel ezelőttig visszamenőleg. 

Az írószekrény eredeti neve a szekreter, ami francia eredetű elnevezés és a titok jelentését rejti magában. Az elnevezés a bútor jellegére utal, amit eredetileg úgy építettek meg, hogy titkos kis rekeszeket is tartalmazott a levelek, értékes apróságok számára.

A tömör fenyő írószekrény tehát egy klasszikus darab, ami stílusos kiegészítőjévé válhat egy dolgozószobának vagy akár helyet kaphat a hálóban is. Természetesen nem kell egy antik bútort vásárolni borsos áron, ami még komoly és gondos karbantartást is igényel, hiszen a fa anyagon nyomot hagynak az évek.

A bútor áruházunk kínálatában több változatban készült írószekrények is elérhetőek azok számára, akik szeretik a klasszikus irányvonalat, de nem szeretnének antik bútorokkal bíbelődni. Az általunk forgalmazott írószekrények tömör fenyőből hűen követik az eredeti szekreterek megjelenését, rendelkeznek zárható felső résszel, ami egy lehajtható írólapot foglal magában. Az írólap mögött vannak a kis polcok, amikbe akár fiókokat is lehet helyezni. Az írólapot lehajtva a szekrényből íróasztal válik, ahol el lehet intézni a munka egy részét vagy fésülködő asztalnak is használható.

A tömör fenyő írószekrény alsó része két ajtóval záródik és további polcokat, tárolót rejt. Itt elférnek az iratok, dossziék, íróeszközök, de kábelek rendszerezésére, illetve pipere holmik tárolására is alkalmas. A bútor webáruházunkban kapható írószekrények tömör fenyőből  készülnek, különböző árnyalatra festett fenyőből ácsolják őket. A visszafogott fehér, natúr, szürke színeknek és a kecses formáknak köszönhetően klasszikus vagy modern stílusú térbe is nagyszerűen illik egy ilyen bútor.

tömör fenyő írószekrényről többet is megtudhat, ha kapcsolatba lép velünk egyik elérhetőségünkön!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek