Matracok (8 termék)

Matracok

BASIC gyógymatrac
BASIC gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a BASIC gyógymatrac termékünkről »
 
CLASS gyógymatrac
CLASS gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a CLASS gyógymatrac termékünkről »
 
DIAMOND gyógymatrac
DIAMOND gyógymatrac


Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a DIAMOND gyógymatrac termékünkről »
 
FLORA gyógymatrac
FLORA gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a FLORA gyógymatrac termékünkről »
 
LEAL gyógymatrac
LEAL gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a LEAL gyógymatrac termékünkről »
 
PASSION gyógymatrac
PASSION gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a PASSION gyógymatrac termékünkről »
 
POCKET STRONG gyógymatrac
POCKET STRONG gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a POCKET STRONG gyógymatrac termékünkről »
 
VISCO gyógymatrac
VISCO gyógymatrac

Egészségpénztárnál elszámolható !!!Több információ a VISCO gyógymatrac termékünkről »
 

Étkező asztalok és székek Sündy minőségben!

étkező asztal

Az étkező asztal és az étkező székek a közös, családi időtöltés központi elemei. A legtöbbször az étkező asztalt üli körbe a család, ahol a vacsora vagy az ebéd és a reggeli a díszlete a közös beszélgetésnek, itt zajlik pezsgőn a családi élet. Az étkezőbe való és a konyhabútorok kiválasztása éppen ezért kettős célt szolgál. Egyrészt fontos az, hogy a konkrét bútor megfeleljen a funkciójának, másrészt  pedig lényeges, hogy a konyha és az étkező ideális helyszíne tudjon lenni az összejöveteleknek. Ezeknek az elvárásoknak képes megfelelni szinte minden étkező asztal és étkező szék is, csak meg kell találni azt az egy tökéletes modellt, ami a legjobban illik lehetőleg az összes igényéhez a családnak.

A fő kérdés tehát az, hogyan lehet megtalálni az ideális étkező bútort. Ezt a kihívást csakis úgy lehet teljesíteni, hogy a vásárló jól tudja, hogy mire van szüksége és pontosan milyen étkező bútort akar. Ezeket az igényeket körvonalazva már lehet tudni, hogy hány személyes, mekkora méretben készült legyen az étkező asztal, milyen legyen az alapanyaga, színe, a stílusa, kihajtható, szögletes vagy kerek változatban kapható legyen.

A bútor áruházunk termékei közül szeretnénk a figyelmébe ajánlani a valódi, tömör fenyőfából készült étkező asztalunkat, amihez nagyszerűen illik a szintén fenyő étkező szék is. Ez a bútor páros csodás, natúr étkező bútort jelent, ami minden otthon értékes díszévé válik, arról nem is beszélve, hogy nagyon időtálló is. A fenyő természetes anyaga, egyedi külseje és visszafogott, világos árnyalatai barátságos, meghitt hangulatot tudnak csempészni a közös, családi programokba otthon. A stílusos és ízléses étkező asztalnak egy népszerű alternatívája a fából készült bútor, ami a legjobban a rusztikus étkezőhöz passzol.

Az étkező asztalunk mellett többféle étkező szék is elérhető a bútor áruházunkban, nemcsak fa alapanyagból. A műbőr és krómozott fém étkező székeinket az elegáns stílus kedvelőinek ajánljuk, akár üzleti környezetben is megállják a helyüket.

 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek