Ágyak és heverõk (2 termék)

Ágyak és heverõk

Milyen hálószoba bútort érdemes választani?

hálószoba bútor

A hálószoba bútorai közül a legfontosabb az ágy, hiszen itt töltjük az életünk harmadát, és itt pihenjük ki a mindennapok fáradalmait. Érdemes tehát alaposan átgondolni, hogy milyen hálószoba bútorokat vásárolunk, és persze a hangulat és a harmónia is fontos tényezők.

Egy átlagos hálószobában az ágyon kívül általában található még két éjjeliszekrény, illetve gardróbszekrények is, és emellé még fésülködőasztal, illetve fotel is kerülhet, ha van elegendő hely egy nagyobb szabású hálószoba kialakításához. Az itt felsorolt bútoroknak feltétlenül harmonizálniuk kell egymással, hogy megteremtsék azt a nyugalmat, amire szükség van a pihenéshez.

A tőlünk megrendelhető ágykeretek mindegyike kiváló minőségű, erős és esztétikus hálószoba bútor, melyekhez tökéletesen illő egyéb bútorok is vásárolhatóak kínálatunkból. Válassza Ön is a minőséget, és szerezze be a lehető legkényelmesebb hálószoba bútorokat! Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!Ágydeszka 90*200
Ágydeszka 90*200

 


Termék mérete

Szélesség: 90 cm
Hosszúság: 197 cm
 

 Több információ a Ágydeszka 90*200 termékünkről »
 
BORIS tömör fenyõ ágy
BORIS tömör fenyõ ágy

 

Termék mérete

Szélesség: 99 cm
Hossz: 205 cm
Magasság: 55 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a BORIS tömör fenyõ ágy termékünkről »
 

Kényelmes és stílusos ágyak, heverők a nyugodt pihenésért

ágyak, heverők

Hálószoba vagy vendégszoba berendezésére készül? Szükség van a régi fekvőalkalmatosság cseréjére? Nálunk megtalálhatja a tökéleteset az ágyak és a heverők sorában. 

A nyugodt és rendszeres pihenés mindenki számára fontos. Az egészség megőrzése, a mindennapok során történő jó helytállás érdekében minden nap szükség van erre. Sokat számít a rendelkezésre álló környezet, és az alvásra kialakított helyiség, főként az itt található ágyak minősége. 

Ha otthona berendezését tervezi, vagy lecseréli a régi bútorokat, akkor semmiképp sem maradhat el a kiváló minőségű ágyak beszerzése. Attól függően, hogy kik szeretnének ezeken pihenni, figyelembe kell venni a termékek tulajdonságait, mint például a méreteket. 

Kisebb helyiségben, albérletben, gyermekszobában célszerű egy személy kényelmes pihenésére alkalmas ágyak közül választani. Többféle változatban állnak rendelkezésre heverők, amelyek kitűnően töltik be a szerepüket. 

Minden esetben a legfontosabb a jó minőség, hiszen jelentős mértékben ezen múlik, hogy mennyire jól tud valaki aludni. Felnőttek és gyermekek esetében is lényeges, hiszen a munkanapokon és a tanulással telt évek során egyaránt elengedhetetlen a kipihent állapot. Ha nem felel meg az elvárásoknak a jelenleg használt fekvőalkalmatosság, akkor érdemes minél előbb cserélni.

Nálunk beszerezhető külön ágydeszka, ha ennek pótlására van szükség. Lehetőség van magas minőségű faanyagokból készült ágyak megrendelésére is. A méretekről, a súlyról, a csomagolásról, és minden egyéb tulajdonságról részletesen informálódhat. Kedvező árakkal várjuk, gyakran hirdetünk akciókat is, ezért érdemes hozzánk rendszeresen visszatérni. 

Érdemes körültekintően tájékozódni, amit megtehet otthonról kényelmesen. Tőlünk beszerezheti a kiegészítő bútorokat, és más helyiségek berendezési elemeit is. Ezáltal időt, energiát spórolhat meg, és egyéni elképzelései szerint kerülhet sor a stílusos, kényelmes kialakításra. Hamar megtalálhatja az egymáshoz illő, egyéni igényeinek megfelelő, kiváló minőségű, strapabíró termékeket. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek