Ruhásszekrények (2 termék)

Ruhásszekrények

A ruhásszekrény a hálószoba alapdarabja!

ruhásszekrények

A legtöbb nő egy saját gardróbszobára vágyik, amit telis-tele pakolhat a szépen rendszerezett ruhákkal, cipőkkel és kiegészítőkkel. Ez sajnos nem minden otthonban megvalósítható, de egy ruhásszekrénynek már bárhol jut elég hely. Ha nem lehet gardróbja, válasszon olyan ruhásszekrényt, amibe minden ruhája és kiegészítője belefér!

Milyennek kell lennie egy ideális ruhásszekrénynek? A TULUM háromajtós ruhásszekrény tömörfenyőből például egy olyan bútordarab, ami minden hálószoba alapdarabja. Akár hófehér színben választja, akár natúr változatban, nemcsak csodásan mutat majd, de végre minden el is fér majd benne.

A ruhásszekrény jóval többet tud, mint egy egyszerű akasztós szekrény. A tervezők arra is gondoltak, hogy ne csak vállfás ruhát lehessen beakasztani a ruhásszekrénybe, hanem kiegészítették több, különböző méretű polccal is. Ennek köszönhetően változatos lehetőségeket nyújt a pakolásra és nagyobb mennyiségű ruhát is lehet tárolni benne.

Ismerje meg termékeinket, és rendelje meg új bútorát tőlünk!BERGEN tömör fenyő 2 ajtós szekrény
BERGEN tömör fenyő 2 ajtós szekrény

 

Termék mérete

Szélesség: 97 cm
Magasság: 184 cm
Mélység: 59 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a BERGEN tömör fenyő 2 ajtós szekrény termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyõ 2 ajtós szekrény
TEQUILA tömör fenyõ 2 ajtós szekrény


Termék mérete

Szélesség: 100 cm
Magasság: 185 cm
Mélység: 56 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyõ 2 ajtós szekrény termékünkről »
 

Ruhásszekrényeinkben elfér a ruhatára!

ruhásszekrény

A ruhásszekrényben minden elfér, ha a megfelelő darabot választja! A hálószobák nem egyformák, mindegyik a lakók igényei szerint van berendezve, eltérő méretű, stílusú és kialakítású bútorokkal. A ruhák és kiegészítők tárolására a szekrényeket használjuk, de ebből is több fajtát lehet megkülönböztetni.

A klasszikus ruhásszekrények azok, amiket a legtöbb hálóban láthatunk, hiszen ezek a bútorok a kompakt méretükkel, a mobilitásukkal praktikus választásnak bizonyulnak. A ruhásszekrények mellett ott vannak még választási lehetőségnek a gardrób szekrények vagy a beépített szekrények és kisebb számban a kizárólag tárolásra használt gardrób szobák. Mondanunk sem kell, hogy első sorban a méret a döntő, ha a felsorolt lehetőségek között válogat valaki. Bizonyos tárolókhoz szükség van helyre, máskülönben nem tudnak érvényesülni, ilyen a gardrób és a beépített szekrény is.

ruhásszekrényt tehát azoknak ajánljuk, akik kisebb tárolót keresnek a hálószobájukba. Egy ilyen szekrény éppen megfelelő mérettel rendelkezik ahhoz, hogy szinte mindenhová be lehessen tenni, legyen az gyerekszoba, tini szoba vagy a szülők hálója az átlagosnál kisebb vagy nagyobb alapterülettel. 

Az általunk forgalmazott ruhásszekrények nemcsak a kompakt méretüknek köszönhetik a népszerűségüket, hanem az alapanyaguknak is, ami tömör fenyőből készült. A valódi fa egyedi szépsége, friss illata, minősége igazi érték, ami éveken át megmarad és a legjobbat tudja nyújtani a tulajdonosoknak.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben kifejezetten ilyen bútor darabot keres az otthonába és válogasson az össze szerelhető, általunk forgalmazott ruhásszekrényekből! A szekrények között van két ajtós és három ajtós változat is, a belsejükben polcok, illetve vállfa tartók, modelltől függően. Az átlagos méretű ruhatár számára ideális tároló egy ilyen ruhásszekrény gyerekeknek és felnőtteknek is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nyugodtan kérdezzen minket az általunk forgalmazott bútorokról az egyik megadott elérhetőségünkön!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek