Könyvespolc és szekrény (2 termék)

Könyvespolc és szekrény

TEQUILA tömör fenyõ könyves szekrény
TEQUILA tömör fenyõ könyves szekrény


Termék mérete

Szélesség: 83 cm
Magasság: 177 cm
Mélység: 42 cm

A terméket szerelni kell.
 Több információ a TEQUILA tömör fenyõ könyves szekrény termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyõ könyvespolc
TEQUILA tömör fenyõ könyvespolc


Termék mérete

Szélesség: 80 cm
Magasság: 174 cm
Mélység: 44 cm

A terméket szerelni kell.
 Több információ a TEQUILA tömör fenyõ könyvespolc termékünkről »
 

Könyvespolcok fenyőből, klasszikus stílusban

könyvespolcok

A könyvespolcok a nappali bútorai, amiket ugyanúgy a szobához kell kiválasztani, mint egy kanapét vagy egy komódot.

A könyvespolcok a könyvgyűjtők és az olvasás rajongóinak szeretett bútorai, de ott is hasznos berendezési elemek, ahol a dísztárgyaknak, nappaliban helyet kapott használati tárgyaknak szeretnének bútort találni. A választás szempontjai természetesen itt is, mint minden bútornál, többfélék lehetnek.

Milyen szempontok alapján döntsön egy új könyvespolc mellet?

- A bútor anyaga: a valódi fa anyagból ácsolt bútorok biztosan nem végzik pár év múlva a lomtalanítás alkalmával az utcán. A fa erős és jó a teherbírása, a mindennapos használattal szemben is ellenálló. Természetes, barátságos  és környezetbarát alapanyag, ami egyúttal értékes bútort jelent.

- A stílust, mint szempontot nem lehet kizárni, ha a bútorokról van szó. Az elegáns, rusztikus, antik vagy a romantikus berendezéshez azonos stílusjegyekkel rendelkező bútor illik. Ezzel lehet megteremteni azt a harmóniát, amiben a lakók is jól érzik magukat és az otthonukat is szívesen nyitják meg a vendégek előtt.

- A kapacitás egy praktikus szempont az olyan bútorok esetében, mint amilyen egy könyvespolc. A könyvek, főleg nagy mennyiségben komoly súlyt jelentenek. A súlyt el kell bírnia a polcoknak. Persze vannak nappalik, ahol inkább dísztárgyak, szobanövények kerülnek a polcokra, ezeknél a bútoroknál a kisebb teherbírás is elegendő lesz.

- A könyvespolc mérete magasságban, szélességben és mélységben is meghatározó. Minden vásárlás előtt le kell mérni, hova szánja a bútort és az adatok alapján kiválasztani a polcot.

- Az elrendezés befolyásolja a tárolási lehetőségeket. Milyen nagyok a polcközök, hány polcot kapott a bútor, vannak zárható szekrényei?

A bútor áruházunkban a kiváló minőségben gyártott, tömörfa bútorok széles választéka megtalálható. Az áruházunkban egyesül a kiemelkedő termékszínvonal és a vásárlóbarát szolgáltatások. Velünk egyszerű és időtakarékos az új bútorok beszerzése és ezzel együtt az otthona berendezése.


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek