<>
   
Cipõsszekrény (8 termék)

Cipõsszekrény

A cipős szekrény szerepe az előszobában

cipős szekrény

Sokan nem is gondolnák, de az előszoba a lakás egyik legfontosabb része – legalábbis egy bizonyos szempontból. A munkából hazaérve ez az első helyiség, amit meglátunk, ezért otthonosságot kell sugallnia, emellett pedig a vendégek is ide lépnek be, ezzel szembesülnek először, és ez alapján már meg is ítélik az egész lakást. Éppen emiatt az előszobának rendezettnek és stílusosnak kell lennie, nehogy elrontsa az első benyomást.

Sok háztartásban rettenetesen képesek elszaporodni a cipők; ha gyerekek is vannak, akkor ez akár meg is hatványozódhat. Márpedig ha a cipőket nem megfelelően tároljuk, akkor igen hamar uralkodik el a káosz az előszobában, ami nem csak, hogy nem esztétikus, de akár még balesetveszélyes is lehet: bárki felbukhat a rendetlenül szanaszét hagyott lábbelikben. Annak érdekében, hogy a rengeteg cipőt el lehessen rejteni a kíváncsi szemek elől, és a tisztaságot, illetve a biztonságot is meg lehessen őrizni, érdemes beszerezni egy, vagy akár több cipős szekrényt is.

Attól függően, hogy mennyi cipőről van szó, többféle cipős szekrény közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Jobb előre gondolkodni, és olyan típust választani, ami valamivel nagyobb, mint a minimális igény, hiszen így meg lehet előzni, hogy a további cipők beszerzése után egy újabb bútornak kelljen helyet keresni. Természetesen léteznek modulárisan bővíthető cipős szekrények is, ám ezek általában jóval magasabb áron kerülnek értékesítésre, mint a hagyományos darabok.

A kínálatunkban Ön is megtalálhatja azt a cipős szekrényt, ami tökéletesen fog mutatni az előszobájában, és természetesen az összes lábbelit is képes elnyelni. Stílusok tekintetében az egészen modern, letisztult vonalvezetésűektől a díszesebb, vagy épp rusztikusabb darabok is helyet kaptak nálunk, így nem lesz nehéz kiválasztania az Ön számára legmegfelelőbbet. Tekintse meg termékeinket, válasszon, majd rendelje meg csupán néhány kattintással!BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény
BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 115 cm
Magasság: 79 cm
Mélység: 25 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény termékünkről »
 
COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény
COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 106 cm
Magasság: 84,5 cm
Mélység: 32 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény termékünkről »
 
COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény
COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 85 cm
Magasság: 107,5 cm
Mélység: 35 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény termékünkről »
 
RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény
RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény
Termék mérete:

Szélesség: 63 cm
Magasság: 116 cm
Mélység: 25 cm

Terméket szerelni kell.


Több információ a RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 2
TEQUILA tömör fenyő cipős 2

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 95 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 2 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2
TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2

 

Termék mérete

Szélesség: 100 cm
Magasság: 110 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 3
TEQUILA tömör fenyő cipős 3

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 136 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 3 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 4
TEQUILA tömör fenyő cipős 4

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 177 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 4 termékünkről »
 

Fenyő cipősszekrény: tartós, esztétikus, megújítható!

Fenyő cipősszekrény

fenyő cipősszekrény amellett, hogy elnyel minden lábbelit, esztétikus és tartós megoldást is kínál az előszoba rendben tartásához.

A fenyőfából készült bútorok mindig népszerűek voltak és lesznek, ami a számtalan előnyüknek köszönhető. Egyrészt a fenyőfa kifejezetten olcsó, hiszen gyorsan növő puhafáról van szó, másrészt a belőle készülő bútorok is kedvezőbb árúak a más fafajtákból készülteknél, hiszen a fenyőt könnyű kezelni, illetve egyszerű vele dolgozni. Ennek ellenére a fenyőfa bútorok kifejezetten tartósak, ráadásul könnyedén fel is újíthatóak akár házilag is, így nem csak újszerű állapotba hozhatóak, de új, az eredetitől teljesen eltérő külsőt is kaphatnak. Érdemes tehát a forgácslapból készített, silány minőségű bútorok helyett a tömör fenyőt választani, hiszen minimális árkülönbözetért cserébe egy sokkal jobb bútorhoz juthatunk hozzá.

fenyő cipősszekrény tökéletes példa a fentiekre, hiszen kedvező árú, esztétikus, számtalan stílusban elérhető, ahogy természetesen méretekben és kialakításban is széles a választék, és elhasználósás esetén könnyedén fel is újítható. Napjainkban komoly divatja van a régi bútorok felújításának, így egyszerűen hozzá lehet jutni a szükséges tudáshoz az internetről, de egy fenyő cipősszekrény esetében nem kell sokra gondolni: különleges eszközök nélkül, néhány órányi munkával egészen új külső adható még a leginkább lestrapált fenyő cipősszekrénynek is.

Aki azonban még nem szerzett be az otthonába fenyő cipősszekrényt, vagy épp újat szeretne a régi helyett, annak érdemes megtekintenie kínálatunkat! Többféle típust is készítünk rendelésre, amelyeket a megrendelőink igényei szerint készítünk el. Akár a klasszikusabb stílust részesíti előnyben, akár a modernebb formákat kedveli, nálunk megtalálhatja azt a fenyő cipősszekrényt, amely minden tekintetben megfelel az elvárásainak!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fenyő cipősszekrények iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek