Cipõsszekrény (8 termék)

Cipõsszekrény

A cipős szekrény szerepe az előszobában

cipős szekrény

Sokan nem is gondolnák, de az előszoba a lakás egyik legfontosabb része – legalábbis egy bizonyos szempontból. A munkából hazaérve ez az első helyiség, amit meglátunk, ezért otthonosságot kell sugallnia, emellett pedig a vendégek is ide lépnek be, ezzel szembesülnek először, és ez alapján már meg is ítélik az egész lakást. Éppen emiatt az előszobának rendezettnek és stílusosnak kell lennie, nehogy elrontsa az első benyomást.

Sok háztartásban rettenetesen képesek elszaporodni a cipők; ha gyerekek is vannak, akkor ez akár meg is hatványozódhat. Márpedig ha a cipőket nem megfelelően tároljuk, akkor igen hamar uralkodik el a káosz az előszobában, ami nem csak, hogy nem esztétikus, de akár még balesetveszélyes is lehet: bárki felbukhat a rendetlenül szanaszét hagyott lábbelikben. Annak érdekében, hogy a rengeteg cipőt el lehessen rejteni a kíváncsi szemek elől, és a tisztaságot, illetve a biztonságot is meg lehessen őrizni, érdemes beszerezni egy, vagy akár több cipős szekrényt is.

Attól függően, hogy mennyi cipőről van szó, többféle cipős szekrény közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Jobb előre gondolkodni, és olyan típust választani, ami valamivel nagyobb, mint a minimális igény, hiszen így meg lehet előzni, hogy a további cipők beszerzése után egy újabb bútornak kelljen helyet keresni. Természetesen léteznek modulárisan bővíthető cipős szekrények is, ám ezek általában jóval magasabb áron kerülnek értékesítésre, mint a hagyományos darabok.

A kínálatunkban Ön is megtalálhatja azt a cipős szekrényt, ami tökéletesen fog mutatni az előszobájában, és természetesen az összes lábbelit is képes elnyelni. Stílusok tekintetében az egészen modern, letisztult vonalvezetésűektől a díszesebb, vagy épp rusztikusabb darabok is helyet kaptak nálunk, így nem lesz nehéz kiválasztania az Ön számára legmegfelelőbbet. Tekintse meg termékeinket, válasszon, majd rendelje meg csupán néhány kattintással!BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény
BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 115 cm
Magasság: 79 cm
Mélység: 25 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a BASIL 2 x 2 részes cipősszekrény termékünkről »
 
COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény
COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 106 cm
Magasság: 84,5 cm
Mélység: 32 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a COLMAR 2 részes + 1 fiókos + 1 ajtós cipősszekrény termékünkről »
 
COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény
COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény

 

Termék mérete:

Szélesség: 85 cm
Magasság: 107,5 cm
Mélység: 35 cm

Terméket szerelni kell.Több információ a COLMAR 2 részes + 1 fiókos cipősszekrény termékünkről »
 
RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény
RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény
Termék mérete:

Szélesség: 63 cm
Magasság: 116 cm
Mélység: 25 cm

Terméket szerelni kell.


Több információ a RONDO tömör fenyõ cipõsszekrény termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 2
TEQUILA tömör fenyő cipős 2

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 95 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 2 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2
TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2

 

Termék mérete

Szélesség: 100 cm
Magasság: 110 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 2+2 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 3
TEQUILA tömör fenyő cipős 3

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 136 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 3 termékünkről »
 
TEQUILA tömör fenyő cipős 4
TEQUILA tömör fenyő cipős 4

 

Termék mérete

Szélesség: 73 cm
Magasság: 177 cm
Mélység: 26 cm

A terméket szerelni kell.Több információ a TEQUILA tömör fenyő cipős 4 termékünkről »
 

Cipősszekrény webáruház: védje a lábbeliket minőségi bútorral!

cipősszekrény webáruház

Cipősszekrényre igenis szükség van, szerezze be kínálatunkból praktikus bútorát! Minőségi megoldásainkkal minden szempontból elégedett lesz.

Vannak olyan bútorok, kiegészítők, amelyekről nem mindenki gondolja azt, hogy lényegesek. Ilyenek például a cipősszekrények, amik sokak ingatlanjában nem találhatók meg. Egyesek könnyedén megfeledkeznek arról, hogy milyen előnyökkel jár az, ha van egy ilyen praktikus megoldás a lábbelik tárolásához. Érdemes pótolni a hiányosságot, ugyanis az értékes cipők így őrzik meg hibátlan állapotukat sokáig.

A cipősszekrény nyújtja az igazi védelmet

Többen kisebb állványokkal próbálják meg megoldani a lábbelik tárolását, azonban így azok nem kapnak teljeskörű védelmet a külső tényezőkkel szemben. A cipősszekrények valóban ideálisak, hiszen óvják a portól, szennyeződéstől, sőt a fizikai hatásoktól is az értékesebb darabokat is.

A bútorokban biztonságban lehetnek a cipők, ez pedig rengeteget számít az élettartamuk szempontjából. A helyes, valódi védelmet nyújtó tárolás segít abban, hogy a lábbelik sokáig megőrizzék kifogástalan kinézetüket.

Felejtse el a cipős dobozokat!

A cipős dobozokban történő tárolás sokaknál előfordulhat, ugyanis úgy gondolják, hogy ez esetben ez a legpraktikusabb. A dobozok rengeteg helyet foglalnak, egy idő után a tárolásuk nem igazán kivitelezhető, ráadásul nem túl esztétikusak.

Ezzel szemben a cipősszekrények úgy vannak kialakítva, hogy ne foglaljanak sok helyet, mégis sok lábbeli tárolására képesek. Ízlésesek, stílusosak, amik sokat hozzátesznek az előszobák igényes összképéhez.

Pótolja Ön is a hiányosságot, cipősszekrény webáruházunkból gyorsan, kényelmesen beszerezheti az új bútorát! Termékeink szerkezetileg és esztétikailag egyaránt kifogástalanok, semmilyen szempontból nem lehet hiányérzete a kiválasztott darabbal kapcsolatban.

Kérdezni szeretne a kinézett cipősszekrényről? Nyugodtan tegye meg, ehhez csak keresnie kell bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Találja meg otthona nélkülözhetetlen elemét cipősszekrény webáruházunkban!

cipősszekrény webáruház

Otthona berendezésére, vagy a hiányzó bútorok pótlására készül? Helytakarékos, praktikus és stílusos megoldást keres? Cipősszekrény webáruházunkban megtalálja! 

A cipők szerepe fontos a lábak kényelmét és egészségét illetően. Lényeges kifejezőeszköz is, ezért mindenki igyekszik körültekintően választani. Attól függően, hogy milyen alkalomról, helyszínről van szó, más-más típusú termékek tesznek eleget az igényeknek. Az időjárás, az évszakok befolyásoló tényezők, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen lábbeli kerül a végtagokra. 

Minél többen élnek egy ingatlanban, annál több pár cipő tárolásáról kell gondoskodni. Sokan kedvelik a változatos viseletet, ezért széles választékkal igyekeznek készülni. Ilyenkor szintén fontos a helytakarékos megoldás

Kiváló ötlet cipősszekrényt beszerezni, ami megfelelő helyet biztosít a lábbeliknek. Több szempontból jó módszer, hiszen nem csak praktikus, hanem a szennyeződésektől, a külső hatásoktól óvja ezeket. Takarításnál, vendégek fogadásánál nem kell a cipők, a papucsok, a szandálok egyesével történő arrébb helyezéséről gondoskodni. Polcokkal, nyitható ajtóval, fiókokkal ellátott berendezési elemek egyaránt beszerezhetőek. 

Sok időt és energiát spórolhat, ha olyan cipősszekrény webáruházat keres fel, ahol kaphatóak más bútorok is. Az elképzeléseinek megfelelő berendezési elemek könnyen kiválaszthatóak és megrendelhetőek online, így bármikor és bárhonnan készülhet a helyiségek felszerelésére. A cipősszekrények és az egyéb nélkülözhetetlen termékek egyaránt elérhetőek kényelmesen.

Gondoljon a lábbelik megfelelő tárolására is az előszoba berendezésénél! Használja ki a helytakarékos megoldást nyújtó bútorok előnyeit! Jól felszerelt cipősszekrény webáruházunkban különböző lehetőségekkel várjuk, így könnyen megtalálhatja az Ön számára tökéletes termékeket. 

Többféle méretű és kialakítású cipősszekrények állnak a rendelkezésére, így bármilyen változatot részesít előnyben, nálunk hozzájuthat. Informálódjon, és tekintse meg más termékeinket is, amelyekkel gördülékenyen, egyéni igényei szerint rendezheti be a környezetét! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!


Számolja fel a cipők káoszát az előszobában, rendeljen cipősszekrényt!

Cipõsszekrény rendelés

Az átlagosnál nagyobb cipő kollekcióval rendelkezik, aminek soha nincsen elég hely a lakásban? A cipőitől nem szeretne megválni, de égető szüksége van egy jól telepakolható tárolóra a cipőknek? Eljött az ideje, hogy ne csak a cipőkre költsön, hanem cipősszekrény rendelésre is!

A régi és az új topánok, nyári szandálok, strapabíró túracipők, stílusos mokaszinok és elegáns magassarkúak is helyet kaphatnak az újonnan rendelt cipősszekrényben. A bútor áruházunkban a cipőknek is talál olyan tárolót, ami egyben dekoratív bútorként is funkcionál. Gondoljon a családra is, vásároljon olyan előszoba bútort, ami elnyeli a cipőket és nem a padlón kell őket sorba állítani!

Az előszoba padlóján uralkodó rendetlenségnek végleg véget tud vetni. Egyszerű a képlet, arra a bútorra van szüksége, amit a cipők okos tárolásához terveztek. Ez a bútor a cipősszekrény, ami az előszoba dekoratív kiegészítője is egyben. Az előszoba mérete is befolyásolja, hogy milyen kapacitással rendelkező és hány darab cipősszekrény kap helyet a lakás fogadó helyiségében.

A tömörfából készített cipősszekrények, amilyenek a mi bútor áruházunkban is kaphatóak, éveken át megmaradnak újszerűnek és kiválóan teljesítik a feladatukat. A több fiókosra tervezett, cipőtartós bútorokban rendezetten elférnek a lábbelik, azok a darabok, amiket éppen használ a család és azok is, amik épp használaton kívül vannak. Méret, szín és stílus szerint is talál cipősszekrényeket a bútor kínálatunkban. Nem csupán több fiókos, hanem több ajtós, több részes bútordarabok is ezek a szekrények, amikben rendezetten, átláthatóan lehet minden cipőt tartani.

A bútor áruházunkban megtalálja a tömörfa bútorok igényes kínálatát, köztük az ízléses cipősszekrényeket is. A hiányzó bútort pótolja haladéktalanul, rendeljen új előszoba bútort a mi kereskedésünkből! Mi megoldást kínálunk a cipőtárolási gondjaira olyan bútorokkal, amik praktikusak és stílusosak egyszerre! Lépjen kapcsolatba velünk további információkért a honlapunkon megjelölt elérhetőségek valamelyikén!


Fenyő cipősszekrény: tartós, esztétikus, megújítható!

Fenyő cipősszekrény

fenyő cipősszekrény amellett, hogy elnyel minden lábbelit, esztétikus és tartós megoldást is kínál az előszoba rendben tartásához.

A fenyőfából készült bútorok mindig népszerűek voltak és lesznek, ami a számtalan előnyüknek köszönhető. Egyrészt a fenyőfa kifejezetten olcsó, hiszen gyorsan növő puhafáról van szó, másrészt a belőle készülő bútorok is kedvezőbb árúak a más fafajtákból készülteknél, hiszen a fenyőt könnyű kezelni, illetve egyszerű vele dolgozni. Ennek ellenére a fenyőfa bútorok kifejezetten tartósak, ráadásul könnyedén fel is újíthatóak akár házilag is, így nem csak újszerű állapotba hozhatóak, de új, az eredetitől teljesen eltérő külsőt is kaphatnak. Érdemes tehát a forgácslapból készített, silány minőségű bútorok helyett a tömör fenyőt választani, hiszen minimális árkülönbözetért cserébe egy sokkal jobb bútorhoz juthatunk hozzá.

fenyő cipősszekrény tökéletes példa a fentiekre, hiszen kedvező árú, esztétikus, számtalan stílusban elérhető, ahogy természetesen méretekben és kialakításban is széles a választék, és elhasználósás esetén könnyedén fel is újítható. Napjainkban komoly divatja van a régi bútorok felújításának, így egyszerűen hozzá lehet jutni a szükséges tudáshoz az internetről, de egy fenyő cipősszekrény esetében nem kell sokra gondolni: különleges eszközök nélkül, néhány órányi munkával egészen új külső adható még a leginkább lestrapált fenyő cipősszekrénynek is.

Aki azonban még nem szerzett be az otthonába fenyő cipősszekrényt, vagy épp újat szeretne a régi helyett, annak érdemes megtekintenie kínálatunkat! Többféle típust is készítünk rendelésre, amelyeket a megrendelőink igényei szerint készítünk el. Akár a klasszikusabb stílust részesíti előnyben, akár a modernebb formákat kedveli, nálunk megtalálhatja azt a fenyő cipősszekrényt, amely minden tekintetben megfelel az elvárásainak!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fenyő cipősszekrények iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek